Welk Weekend? Waar?

Waarom blijven die weekends zo kort? Misschien moet ik ze gewoon verlengen met die verplichte verlofdagen deze maand. Een vrijdagavond is met wat tv en wat foto-bewerkingen zo voorbij. Zaterdag was ook om voor ik het goed en wel besefte. Ik startte de dag met uitslapen, wat zeer lang geleden was. Spijtig genoeg had dit uitslapen nog steeds niet het gewenste resultaat. Ik was nog steeds moe. Daar word ik dus écht lastig van. Verder draaiden we vier wasjes in het wassalon en maakten we een super uitstapje naar een geweldig nichtje en haar vriendje in Den Haag. Spijtig dat we daarbij wel meer tijd spendeerden in de auto dan bij de nicht zelf, maar het was leuk en dat is het voornaamste. Vandaag werd voornamelijk gevuld met het aanvullen van mijn foto-album van Nigeria. Als ik nog twee weekenden zoveel doe als dit weekend, dan is het gewoon af. Ik vrees dat ik nog vier weekenden ga nodig hebben.

En door al dit, heb ik weer het gevoel dat het weekend te kort was. Er zijn nog zoveel dingen die weer zijn blijven liggen en die ik nog wil doen. Ik heb nog helemaal geen zin om mijn werkweek te beginnen. Ik heb helemaal geen zin in alle geplande avondactiviteiten waardoor de volgende werkdag weer veel te snel zal komen aankloppen. Dit gevoel zou nog op een of andere manier moeten veranderen. Iemand tips?4 Reacties

 • Zo is het leven hé Smiley ! De kunst is om van die mooie momenten te genieten en de andere zo aangenaam mogelijk door komen 😉 🙂

 • Er zijn mensen…die zien op tegen de weekenden…
  die komen in een stil huis…die hebben geen of weinig vrienden…die zijn verloren zonder hun job…
  die hopen dat het zo weer maandag is….
  Maar JIJ…JIJ hebt geluk…Jij komt in een huis ..en iemand wacht op jou…want die vindt jou zo lief…
  JIJ hebt familie…JIJ hebt vrienden…zo te zien best velen…..JIJ hebt veel geluk!!!
  JOUW weekenden zijn tekort…Wat heb JIJ geluk zeg!!

 • Je bent als mijn liefste : die heeft ook altijd tijd tekort …
  Ik zou zeggen kies je activiteiten, laat sommige liggen voor later en neem die verlofdagen op.
  micheleeuw schreef recent Today was another day.My Profile

 • @mama : true
  @loesje : wat heb je dat weer prachtig door een andere bril laten zien. Fantastisch!
  @micheleeuw : dat is dus bij deze gebeurd (dat laatste toch… dat kiezen is nog problematisch)

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake