Boeiende Blogsters

Ik heb een enorme lijst Boeiende Blogs. Zij zitten ook allemaal in mijn rss-feed. Ik kwam er echter al lang niet meer toe om ze allemaal te lezen. Omdat ik mijn leven wat simpeler wil maken, heb ik besloten om alles “als gelezen” te zetten. Ik start dus opnieuw vanaf vandaag. Zo mis ik waarschijnlijk wel een hele hoop verhalen, maar ik kan tenminste met een schone lei beginnen. Ook zullen er weer rss-feeds verdwijnen die mijn toch niet voldoende boeien. Je kan namelijk toch niet alles lezen.

Wel las ik nog bij Annelyse en bij Hans dat Kerygma en Tales from the Crib weer een Wijvenweek organiseren. Vier jaar geleden deed ik ook al mee met de eerste. De week van 12 tot 18 maart gaan hier dus de maskers af. De dag-opdrachten zijn :

  • Maandag 12 maart – Beautyqueen in het diepst van mijn gedachten.
  • Dinsdag 13 maart – Guilty pleasures en kleine kantjes.
  • Woensdag 14 maart – Moh, kijkt nu. We zitten hier met een mening.
  • Donderdag 15 maart – Dromendag.
  • Vrijdag 16 maart – Zelfscensuur.
  • Zaterdag 17 maart – Het multitaskende superwijf.
  • Zondag 18 maart – Inhaaldag.

Ook worden alle deelnemers op de website van deze wijvenweek opgesomd en ik ken mezelf. Ik zal hier en daar weer een kijkje gaan nemen en zo kom ik weer aan nieuwe interessante boeiende blogs. Het leven bestaat uit veranderingen. De lijst van Boeiende Blogs ook.6 Reacties

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake