Water

Deze week heb ik eindelijk eens aan de huisbaas verteld dat ik met douche problemen zit. Er kwam geen water uit de koude kraan en weinig water uit de warme kraan. Andere kranen in mijn appartement geven geen problemen. Hij ging dus zorgen voor een afspraak met een loodgieter en vanmiddag belde hij me daarvoor. druppelOp mijn werk kon ik wel regelen dat ik vroeger weg kon vanmiddag, in ruil natuurlijk voor meer werken de komende dagen. Dat worden dus lange dagen.

De loodgieters bekeken mijn kraan, zagen dat er nog wel water uit de leiding kwam, vervingen beide kranen en de douchekop. En weliswaar, nu heb ik koud water uit mijn douchekop en zelfs goed stromend warm water. Nu zal ik nog eens aan mijn huisbaas moeten vragen voor een houder voor die douchekop zodat ik eindelijk deftig kan douchen thuis.  Wat een luxe!3 Reacties

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake