Oktober 2008

In oktober kwamen er wel 829 unieke bezoekers op deze blog. Dat is bijna 100 meer dan in september. Ze kwamen deze keer uit de volgende landen (alfabetisch gerangschikt): Aruba, België, Brazilië, Canada, Denemarken, Duitsland, Filipijnen, Italië, Mexico, Nederland, Roemenië, Thailand, Tsjechië, UK en US. De drie actiefste bezoekers waren Mawa, mijn mama en tante Loesje, waarvan ik vooral Mawa extra in de bloemetjes wil zetten. Zij is er namelijk in geslaagd om gemiddeld meer dan 1 reactie per dag te geven! Doe zo verder!

De top 3 referring sites waardoor mensen dus op mijn blogje terechtkwamen, waren deze maand n°2, Elsjes emoties en jutblogt. Voor het eerst zit mijn ex er niet meer bij zeg. Wat een wonder. Bedankt dames voor jullie leuke vertelseltjes deze maand.

De top 3 keywords die deze maand gebruikt zijn, zijn onveranderd gebleven dus ga ik er drie uitkiezen (de 100ste, 200ste en 300ste) om iets over te zeggen:

  • caféswa smiley: Ok, het is hier wel een café, maar dat wil niet zeggen dat CafeSwa met een accent geschreven wordt. Het is blijkbaar wel een goede manier om op deze blog te geraken, dus doe maar rustig verder.
  • pijn spreuken gezegde: Ik hoop dat dit gaat over psychische pijnen en niet over fysieke pijnen, want ik zou niet snappen waarom je daar een spreuk of gezegde over zou willen zoeken. Als je echter iemand wilt verlichten van zijn psychische pijnen, zou je dan niet beter zoeken naar een positieve spreuk die hem of haar een beter gevoel geeft?
  • spreuken in spaans: Wel, moest je ze gevonden hebben, mag je het mij ook altijd laten weten. Ik leer nog altijd wat Spaans bij als ik eens wat tijd vrij heb en Spaanse spreuken zouden wel leuk kunnen zijn.

En we eindigen zoals elke maand met de 3 meest gelezen posts van de voorbije maand:

  1. Zoekwoord van de Week: smiley’s betekenis: Nog altijd…
  2. Dierenwereld: Een testje om na te gaan wie je bent in de dierenwereld. Altijd een leuke bezigheid.
  3. Knuffelen!!: Zeer belangrijk in deze wereld waar iedereen gewoon is om voldoende afstand te bewaren.


2 Reacties

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake