Top Tien 2011 : Nummer Eén!!!

De top tien komt bij deze op zijn einde. Eigenlijk zijn de postjes in de top tien meest bekeken posts in 2011 allemaal héél positieve postjes. Daar geniet ik wel van. Zo weet ik dat mijn positieve berichten die ik de wereld instuur, zeker en vast geapprecieerd worden.

De grote Nummer één van deze top tien gaat heel toepasselijk over het feit dat het Bijna Feest is. Toen ging het over mijn verjaardag in Canada. Nu tel ik af naar iets helemaal anders. De volgende post is het al zover! En ik heb nog steeds geen idee wat ik ermee ga aanvangen. Help!!

Ik kan trouwens zelfs nog naar iets anders aftellen ook. Vanaf 22…5 Reacties

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake