Auto

Eindelijk kan ik het hier zeggen: Ik heb momenteel een auto van het werk! ‘t is een luxe. Ik ben er maandagavond al mee naar mijn ouders gereden als verrassing. Lekker gaan eten. Altijd leuk en gezellig. En ons papa was natuurlijk blij dat hij mij voor de verandering niet naar huis moest brengen.

peugeot 207 sw

Gisteren ben ik dan eens naar mijn broer gereden. Spijtig voor hem mocht hij niet met de auto rijden. Enkel inwonenden mogen dat. Zijn vrouw was aan’t werk en de kinders zaten bij mijn ouders want hij ging nog wat schilderen. Dus, mijn volgende stop was weer mijn ouders aangezien ik een cadeautje bijhad voor mijn petekindje vanuit disneyland. Nemo visjes. Ze vond het heel plezant en we hebben al direct met de visjes in een baddeke gespeeld. Na al vroegtijdig met mijn petekindje te hebbben gegeten, ben ik naar mijn hollands nichtje gereden. Zij woont momenteel voor een aantal maanden alleen in een huis van mensen die voor die tijd naar Kenia zijn getrokken. Ze zit daar duidelijk goed en het was een super gezellige avond.

En om de dag compleet te maken ben ik in het midden van de nacht nog naar mijn tante gereden. Ook zij vond het wel een knappe wagen. En natuurlijk was daar weer de gezellige babbel tot in de vroege uurtjes.

Al bij al een zéér geslaagde dag. En het is prettig om weer een auto te hebben waar ik zo’n afstanden mee kan doen. Het is niet noodzakelijk, maar wel leuk. Gaan werken doe ik nog wel zoveel mogelijk met de fiets. Het stadsleven is nog altijd gemakkelijker met het fietske.14 Reacties

 • Aha, je eigen auto … bon, wanneer gaan we naar Zwitserland ? :p

 • Ha!!Martin op het gemakse he…familie gaat voor???!!!(HIHI)
  en smiley..ik vond da reuzegezellig vannacht…mag je ten aller tijden overdoen!!!
  enne..je mag ook vóór 1uur s’nachts komen hoor!!!!
  liefs…loesje xxx en nogmaals..auto is toppie hoor!!!
  (krijgt altijd wat je verdient he!!)

 • ‘t is wel niet mijn auto, maar van mij mag je gerust mee naar Zwitserland Loesje! 😉

 • ‘t Was idd een verrassing, zo veel vroeger dan je verwachtte! Leuk voor jou. Knappe wagen.
  Na een week stilzwijgen mogen we er nu ook over praten Oef. (‘t moest voor iedereen een verrassing zijn hé)
  Dat je gisteren je petekind bij ons mocht verblijden met de Nemo-figuurtjes was ook erg leuk. ‘k Deed ze ‘s avonds in DE Disneyzak zodat ze ze mee naar huis kon nemen; ze was er dan nog een hele tijd zoet mee: één voor één uit de zak met de vraag: wie is dit? enz.. lol
  En die nachtelijke hollandse bezoeken dat zag ik al aankomen 🙂
  Enfin geniet van je lange-afstanden-met-auto en de korte-afstanden-met-fiets!

 • soweeehhh, niet verkeerd! doe mij ook een baan met auto?! 🙂

 • Vind het ook zéker geen probleem dat jij nu een auto van de zaak hebt :p!!! Idd was een gezellige avond, en wat een verassing zeg. Echt heel leuk! Je bent altijd welkom hier bij mij!

 • amaaaii chique

 • Wiiii, een kei mooie auto, echt chique!

  En ik wil met deze auto ook wel naar Zwitserland :p

 • Er wordt voorlopig niet mee naar Zwitserland gereden! Als ik ergens naartoe rij is het een warme badplaats! Maar jullie mogen gerust mee hoor 🙂

 • Boe, Martin gaan we dan alleen met Loesje?

 • boeee @ smiley! Kom Mawa, we zijn weg! 😉

 • Loesje, pak uw spullen al maar in, mijne valies staat al klaar!

 • Mawa en Martin…da wij samen naar Zwitserland gaan …da moet te doen zijn he..
  zo een midweekje..op de dagen dat onze Smiley met de fiets gaat werken!!!Mag mijne
  shoe ook mee???k’wil diene eigenlijk ni missen!!

 • Ge denkt toch ni dat ge dan met mijnen auto moogt gaan? gebruik olle eigen auto dan maar 😉

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake