Laatste Smiley For Life

Degene die al een jaar meelezen herrinneren zich misschien nog de Smiley For Life van vorig jaar. Dit jaar val ik gewoon in herhaling.

Smiley For Life is een actie waarbij ik elke reactie van jullie tijdens de Studio Brussel Music For Life omzet naar 20 cent. Vorig jaar heb ik zo € 30.6 gestort voor het goede doel. Dit jaar hoop ik dus meer te storten met jullie steun. Vorig jaar was de eerste Smiley For Life en dit zal al de laatste zijn, aangezien het ook de laatste Music For Life actie is. Weet iemand eigenlijk waarom?

Ik zet hier nog even mijn regels op een rij:

  1. Elke geldige reactie van jullie tussen 17 december 0:00 en 23 december 24:00 zal omgezet worden in € 0.20.
  2. Een reactie is pas geldig als het een échte bijdrage is tot een bepaalde post.  Dit geldt natuurlijk voor de nieuwe én oude posts. Spam of automatische teller reacties tellen niet mee.
  3. Het maximum dat ik zal storten is € 80. Tenzij een van jullie natuurlijk mee wil sponseren of natuurlijk deze actie ook overneemt op zijn/haar blog.

Laten we er samen het beste van maken om diarree te bestrijden. Ik zorg voor voldoende posts. Jullie zorgen voor voldoende reacties. Een leuke samenwerking.11 Reacties

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake