Weeral Werken

Op de weg kom je ze overal tegen. In de stad kom je ze overal tegen. Maar… daar gaat het hier niet over.

Het gaat over de werken op deze blog die ik gisterenavond en tussendoor heb uitgevoerd. Eerst en vooral heb ik een probleem dat hier al lang bestond in internet explorer eindelijk opgelost. Ik heb er eindelijk eens tijd in gestoken om te zoeken wat de verschillen zijn bij ie en hoe ik die dan kan oplossen. De uiteindelijke oplossing bestond erin om uit de hoofdpagina van het thema de eerste lijn ivm Doctype er uit te halen en vanaf dan werd die tweede balk niet meer getoond. Bizar. Ik weet het. Ik hoop alleen dat het geen andere problemen oplevert. Als u andere problemen opmerkt, dan laat u het maar weten.

Verder heb ik in mijn linkse balkje nog een sectie ‘Relevante Reeks‘ toegevoegd. Deze is enkel zichtbaar wanneer u op een bepaalde post staat en geeft drie – hopelijk – relevante posts weer. Zo kan iemand die hier komt zoeken naar iets bepaald sneller zijn weg vinden.

En als laatste heb ik geprobeerd om op basis van mijn Google Analytics statistieken de drie populairste posts van de laatste maand te tonen in een widget, maar hier ben ik helaas in gefaald. Aangezien het volgens mij ook niet zo belangrijk is voor jullie, laat ik het dus verder maar zo.2 Reacties

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake