Praat met mij!

zonIk voel me de laatste week regelmatig wat neerslachtig. Ik loop dan rond met het gevoel dat ik niets wil doen en omdat ik niets doe, voel ik me dan nog slechter. Ik kom er zelf blijkbaar maar heel moeilijk uit. Wat er wel voor zorgt dat ik zin heb om aan iets te beginnen is blijkbaar praten. Dat kan in het echt zijn, maar zelfs online doet het me goed. Dat gesprek kan zelfs gewoon over koetjes en kalfjes gaan en moet helemaal geen diepzinnig gesprek zijn over waarom ik me op dat moment zo stom voel. Een simpel gesprek en ik voel me beter. Ik heb zin om iets te beginnen. De zon schijnt terug.2 Reacties

 • ‘k Kan me voorstellen dat jij, die graag je zegje doet het nu iets minder kwijt kan als je zo alleen woont.
  Gelukkig heb jij moderne communicatiemiddelen om dit deels te verhelpen.
  Dus tot op één van die middelen 🙂

 • Neem eens een kijkje op mijn website. Misschien wordt je hier iets vrolijker van 🙂
  Verder: bedenk iets om te gaan doen want er is zó veel te doen.
  Fotograferen, musiceren, schilderen, wandelen, sporten, lezen, winkelen, een studie volgen etc. en noem maar op !!!

  Ik hoop je hiermee een zetje te hebben gegeven ! Succes 😉

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake