Eindelijk Online

We hebben een internetkaartje. Er zullen dus vanaf nu verhalen kunnen komen. Dit is een snel berichtje om te zeggen dat alles hier goed gaat. Ik zal misschien niet veel op reacties reageren tijdens mijn verlof, want het internetkaartje is te betalen per megabyte dat ik verbruik. Foto’s zullen er dus ook niet opkomen tijdens het verlof. Spijtig, ik weet het.

Ik heb al een hele hoop verhalen geschreven en ik zal een poging doen om het eerste hier al te posten na dit berichtje. Momenteel is er namelijk geen electriciteit hier, dus de electriciteit die ik nu verbruik komt van een generator die normaal rond 12u wordt afgezet om het burenlawaai te beperken.

Ik heb gezien dat mijn mama haar best heeft gedaan om het café hier in te lichten, waarvoor dank. En de andere cafégangers: bedankt om zo actief te zijn. Dat is leuk om te lezen.6 Reacties

 • Yeeh, internet-contact met onze dochter in het zuiden van Nigeria!
  We zullen kaarslicht branden in ‘t café hé: voor de sfeer en … lol
  Post maar voor 24u. en wees stil voor de buren 😉
  Berichtjes zijn leuk ook al zijn ze kort en bondig 🙂
  Geniet van je vakantie vooral!
  Groetjes uit het kille noorden.

 • Hey leuk te horen dat het jullie daar goed gaat. Doe in ieder geval de nodige groetjes van uw ouders aan de familie van u ventje. In ieder geval nog een goed verblijf gewenst in het verre Nigeria en trek je oogjes open want het is zeker een goede levenservaring ook eens in Afrika te komen.

 • Ah eindelijk berichten.. mah nu hek gin tijd nimmer. Tot straxx

 • Oh wa anders daar eh met hun internet en electriciteit haha! Maar ik ben ook al blij om om de zoveel dagen al wa stukjes te lezen!

 • tuurlijk zitten wij hier in da cafe te wachten..Wij missen jou!!

 • […] tekstje zal een reactie zijn op de eerste post die door mij gepubliceerd werd in Nigeria. Het verkrijgen van het internet stickje was een memorabel moment. En natuurlijk hebben we ervoor […]

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake