Vooruitgang

Even een korte update. Veel is er niet veranderd sinds het voorbije weekend. De werkweek na zo’n supertoffe vakantie valt me zwaarder dan verwacht, waardoor ik ‘s avonds geen fut meer heb om hier nog iets te doen (als ik al eens thuis ben). Maar, morgenavond ben ik dus wel vroeg thuis, want de mannen van telenet komen tussen 17u en 20u. Ja, nu zit ik nog steeds op internet zonder te betalen. Vrijdag heb ik dan een dagje verlof genomen. Vijf dagen werken achter elkaar is wat teveel van het goede. Dus, vrijdag is een dag voor de mannen van integan die ervoor gaan zorgen dat ik tv kan kijken en niet alleen dvd. Ook ga ik vrijdag naar het districtshuis om mij officieel te laten verhuizen. En vervolgens even langs de bank om de Zwitserse Franken terug in te wisselen voor Euro’s.

Zaterdag en zondag zullen nog kuis/verhuis-dagen worden.1 Reactie

  • Tja, da werken na leuke vakantie kan “pikken” hé.
    Amaai, op uw vrije dag veel “to do’s”; overslaap je dan maar niet; hahaha.
    Laat bij de bank ook je adres aanpassen; alsook op je ziekenfonds en je werk!
    Nog een leuk lang weekend gewenst. 🙂 🙂

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake