Persoonlijke Privacy

Tegenwoordig gaat er een hele discussie de ronde over wie wat mag weten. Blog je onder je echte naam, dan ben je beperkt. Blog je anoniem dan heb je meer vrijheid.

Ik ga ervan uit dat eigenlijk alles dat je op het internet zet, geweten mag zijn. Ik vertel hier geen grote geheimen. En toch geef ik mijn echte naam hier niet prijs. Dit is niet omdat ik mijn echte naam hier wil verbergen, maar eerder omdat ik de informatie die hier staat, niet direct wil delen met mensen die ik in het echt leer kennen. Als zij googlen op mijn echte naam, dan moeten zij nog niet direct hier belanden. Maar natuurlijk zijn mijn vrienden en familie hier wel altijd welkom.

Zolang dat zo is, ben ik al tevreden.Nog geen reacties

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake