Betere Blogs

Prioriteiten veranderen. Blogs ook. Ik had er naar mijn gevoel veel te veel staan in mijn lijstje. Ik heb er dus onlangs een hele boel uitgesmeten. En enkel diegenen behouden die een indruk hadden achter gelaten. De enige die ik nog toevoeg is van mensen die commentaar geven op deze blog. Dus, is jouw blog uit mijn lijstje gegooid en je vind van jezelf dat je een te gekke blog hebt die ik niet kan of mag missen, laat het me dan maar weten.

Verder doe ik nog even mijn categorieën uit de doeken:

  • foto: spreekt voor zich zou ik zeggen. Foto blogs. Altijd leuk om te zien.
  • grappig: blogs bedoelt om grappig te zijn.
  • leven: eigenlijk mijn overgebleven categorie voor blogs die ik eigenlijk nog niet super goed ken. Maar allemaal gaan ze toch over iemand zijn leven, niet?
  • levenswijsheid: altijd leuk om levenslessen te krijgen. Je kiest ook wanneer je deze lessen wil volgen.
  • nieuws: kwestie van toch wat nieuws mee te pikken. Over Antwerpen, over festivals, …
  • testen: Elke goede blog met leuke testjes! Wat er tot hiertoe maar eentje is en jullie weten allemaal wel welke.
  • verhaal: Verhaal vertelseltjes.
  • vrienden: De blogs van mensen die ik in het echte leven ken.

Voila, zo simpel is het.1 Reactie

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake