Spreuk van de Week: Tuintje

Tijd voor een nieuwe spreuk. En deze vloeit voort uit mijn wil om mezelf te veranderen. Natuurlijk kan ik niet alles veranderen, maar misschien wel een aantal zaken verbeteren.

Wie zijn eigen tuintje wiedt,
ziet het onkruid van een ander niet.

Betekenis: Het is beter om energie te steken in het verbeteren van jezelf, dan in het bekritiseren van anderen.

Sommige mensen die ik ken, zouden hier wel eens meer rekening mee mogen houden. Natuurlijk zijn er misschien ook mensen die dat van mij denken. Dat weet ik eigenlijk niet. Ik probeer bewust van mensen niet te bekritiseren maar ze aan te moedigen wanneer ze iets goed doen. Maar onbewust doe ik het misschien toch. Ik zeg soms ook wel eens te rap wat ik denk. En subtiel kan je mij al helemaal niet noemen. Afin, nog genoeg punten die verbeterd kunnen worden dus.1 Reactie

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake