Vastgeschroefd

Nu vraagt de aandachtige lezer zich misschien af wat er gisteren is misgelopen. Wel, ik zal het u vertellen. Dit stukje is natuurlijk ook voor de niet-aandachtige lezer.

Het was ongeveer 17u. Ik zat nog op het werk, waar ik dus heel der dagen achter een computer zit als java developer. Plots voel ik een pijn in mijn rechterschouder. De pijn verergert. Ik voel de pijn doortrekken naar mijn nek en naar mijn rechter schouderblad. Ik kan mijn hoofd niet meer naar rechts draaien en mijn rechterarm niet meer bewegen. Lastig.

Ik denk dat het komt door een slechte houding, dus ik wandel even weg van de rest om te proberen mijn arm los te gooien en het zo dus weer in orde te krijgen. Mislukt. Ik heb dus maar aan een collega gevraagd om me naar huis te brengen vermits het toch het einde van de werkdag was.

Thuis gekomen heeft Ifemi geholpen om het los te krijgen. We hebben er Nigeriaanse Rub opgesmeerd en dat heeft het toch iets losser gekregen. Dat moest wel, want we hadden tickets om naar Nneka in het Rivierenhof te gaan kijken. Op het einde was mijn hoofd zo zwaar dat ik terug naar huis wou. Ik was op.

We hebben nog eens mijn nek en schouder ingesmeerd en zijn gaan slapen. Het was een pijnlijke nacht, maar voor zoiets neem ik niet gemakkelijk pijnstillers in. Nu dus ook niet. Vandaag was het al beter: ik kan naar links en rechts kijken, maar niet achterom. Ik kan mijn rechterarm wel gebruiken. Ik kan mijn hoofd niet naar een zijkant tilten.

Ik heb dus maar een afspraak gemaakt bij de dokter morgenmiddag. Hopelijk kan die dat ineens verhelpen, want het is niet leuk.6 Reacties

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake