Chocolade

chocoladeVanmorgen luisterde ik naar Studio Brussel waar Roos vertelde dat chocolade bij je ontbijt goed voor je is. Goed om af te vallen en op je gewicht te blijven. Moest het toch lukken dat ik vanmorgen net een boterhammetje met chocolade binnenhad zekers. Dus ik ben al goed begonnen vandaag.

Spijtig genoeg bleef dat goede gevoel niet duren. Ik was deze morgen nogal futloos opgestaan en het is wat blijven hangen tijdens de dag. ‘k ben vandaag ook op controle geweest voor mijn aorta. En alles was in orde. Binnen een half jaartje moet ik terug op controle. En nadien zal het terug gewoon jaarlijks zijn. Dus dat klinkt allemaal veelbelovend.

bbqNa dit ziekenhuisbezoekje ben ik naar het shoppingcenter gegaan. Bbq-vlees halen voor morgen, cadotje kopen, … En dat voor mijn ex. Ja, ik kan het eindelijk zeggen. Mawa heeft het voor het eerst uitgesproken een tijdje geleden en het heeft me toch geholpen denk ik. En ik hoop wel dat ik hem binnenkort gewoon een goede vriend kan noemen. Ergens ben ik toch weer benieuwd voor morgen. Of het allemaal wel zal gaan enzo. We zien wel.

pizza hawaiiToen ik thuis kwam overviel het futloos gevoel me weer. Ik had nergens zin in. Nog steeds niet eigenlijk. Maar ik heb toch al de oven opgezet voor een lekker pizzatje. Hopelijk smaakt het even goed dan dat het prentje eruit ziet natuurlijk.2 Reacties

  • en voor zo een pizzatje mag je mij altijd wakker maken…ik vind de vier kazen en mozarella het aller allerlekkerst van!!

  • Die vier kazen is inderdaad heel lekker 🙂 Nog lekkerder is de prosciutto met wat mozzarella over gestrooid 😀

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake