Summer Challenge 3 : Memorabilia van 2011

Ik besef ook wel dat mijn Summer Challenge nog niet echt vooruit is gegaan, maar ik laat me nog niet zo snel uit het lood slaan hoor. Vandaag schrijf ik over “The 5 most memorable things to happen to you in 2011”.

  • Ik ontmoette reeds één familielid van Ifemi. Ze vloog over vanuit Nigeria en verbleef drie weken bij ons. We maakten met z’n drieën verschillende toeristische uitstapjes en genoten.
  • Binnenkort komt ze nog eens een paar dagen samen met haar ouders en drie broers. Haar moeder en twee jongste broers zullen tien dagen in Antwerpen blijven. Ik ben benieuwd.
  • Een hoogtepunt van elk jaar is het festival in Schoten. Dit jaar dachten een aantal mensen dat Ifemi bij de Afrikaanse groep uit Zuid-Afrika/Swaziland hoorde. Er werd zelfs een foto van hem genomen door iemand van het festival zelf. Ifemi had wel eenvoudig een band gelegd met die groep. Leuk.
  • In september heb ik het genoegen om 30 te worden. Ik kijk er eigenlijk niet naar uit. Ik voel familiale druk om een feest te geven, maar ik heb al te kennen gegeven dat ik daar absoluut geen zin in heb. Waar ik wel zin in heb, is om er dat weekend met Ifemi op uit te trekken. Een lekker gezellig weekendje Frankrijk.
  • Het grootste hoogtepunt van dit jaar zal weliswaar de reis naar Nigeria worden die ik met Ifemi gepland heb. We gaan daar zijn familie bezoeken, een paar dagen naar Lagos City en een bezoek brengen aan de familie die naar hier is gekomen ook. Ik kijk er naar uit. Mijn eerste reis naar Afrika.

(orig fig)2 Reacties

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake