Eating Habit Challenge : Dag 3

Het ging beter vandaag. Alleszins dat dacht ik toch.

Ik was minder moe en minder vermoeid dan gisteren. Ik at tussendoor yoghurtjes, een banaan, druiven en rode besjes.

Maar… daar waar ik ga lesgeven krijg ik automatisch een glas cola, waar ik dan een half glaasje van heb opgedronken. Volgende week zou ik toch eens moeten proberen water te vragen, voordat ze me iets inschenkt. Dan ging ik op bezoek bij een gegroeide, maar nog steeds schattige baby, waar ik een glas fruitsap dronk. Toen ik daarvan thuiskwam, had ik honger. Ik vond in de kast nog een open pakje met een beetje grills die eraan gingen. Ik at de druiven volledig op. Dan heb ik me maar twee boterhammetjes met kaas toegeëigend. En nog steeds heb ik het gevoel van te willen eten.

Ik stop ermee. Ik nam mijn pilletje al en zo meteen kan ik in mijn bed.2 Reacties

  • Bij mij lukt het om minder frisdrank/koffie te drinken door voor kleine glazen/mokken te kiezen en na ieder glas frisdrank of kop koffie een groot glas water te drinken! Ik geef wel toe dat dat in de week vlotter vol te houden is dan in het weekend maar dat heeft te maken met het werk.

    Veel succes met je Challenge!

  • Bedankt. Ik doe mijn best en hou jullie op de hoogte. Dat helpt ook wel 😉

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake