Wisselvallige Zondag

Een rustige luie zondag. Zalig.

zwembadRond de middag even gaan zwemmen met Tesske en haar kinders. Ook mijn ouders besloten om mee een duik in het zwembad te nemen. Leuk en gezellig. En wij, mijn papa en ik, hadden besloten om met de fiets ernaar toe te gaan. Na het vertrek in het zonnetje kwam natuurlijk even een stortbui, waardoor we al nat waren voordat we het zwembad gezien hadden. Allemaal niet erg, totdat je na het zwemmen terug in je natte kleren kan stappen.

Verder volgde nog een luie dag. Net wat petatjes gekookt en sevves komt het klaarmaken van de volledige maaltijd. Normaal enkel voor mij, en nu dus voor drie. Hopelijk vinden mijn ouders het ook lekker.1 Reactie

  • Uiteraard op verzoek (gisteren) van onze kleindochter (bijna 3 jaar) gaan we mee zwemmen. Ze is daar zo op uit! Echt wel leuk. En ook de jongste (6 maanden) hangt in het water in haar opblaasbare fauteuil! Ze geniet daar duidelijk van!
    Beiden zijn niet bang van spetjes water.

    Zonet genoten van de kookkunst van onze dochter; is ons goed bevallen! 😉 Te appreciëren 🙂

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake