Brugge Oostende

Gisteren heb ik wat gewerkt. Vandaag nam ik alweer een dagje vakantie. Ik ging samen met m’n vriend en zijn nicht naar Brugge. Leuke middag. Rondgewandeld. Genoten. Winkeltjes bezocht. Belfort beklommen. Rondvaartje gedaan. Besloten om van Brugge uit toch eventjes naar de zee te rijden. We wandelden terug uit Brugge naar de auto. Het startte met regenen. Gelukkig was de rest van de dag al droog gebleven. Ik had er schrik voor.

Tegen dat we bij de auto waren, regende het al goed. We reden een halfuurtje naar de kust in Oostende. Gelukkig vonden we heel snel een gratis parkeerplaatsje. We gingen even naar de dijk, maar we doken al snel een frituurtje in. Nadat we op krachten waren – en het ondertussen ook weer droog was – wandelden we weer naar de dijk, trokken een aantal foto’tjes en hielden het voor bekeken. We reden naar huis. Het zonlicht achter ons latend, richting de regen. Vermoeid kwamen we hier aan.

En nu komen er terug twee normale werkdagen.4 Reacties

  • Ow kei mooi Brugge! En wat een geluk met de geen regen!

  • Toen ik gisteren in Brugge aankwam (ik woon er hé ;-)), zat ik helaas wel mooi in de regen. Gek genoeg ben ik nog nooit op het Belfort geweest en heb ik nog nooit de bootjes gebruikt. Is ‘t de moeite?
    Michiel schreef recent SlakMy Profile

  • Oooh, dat klinkt als een super leuke dag 🙂

  • Het begon idd te regenen tegen 18u ofzo… toen zijn we dus naar zee getrokken… waar het droger werd 🙂
    Het Belfort is zéker en vast de moeite! Moet je maar eens doen als het goed weer is. Is ook goed voor de conditie 🙂
    Het boottochtje… bua… als niet-toerist ken je waarschijnlijk Brugge al goed genoeg 😉 Je wordt wel op leuke dingen gewezen zoals de meest bekende slapende hond van Brugge… ligt echt gewoon half uit een venstertje dat op de ruien uitkomen te slapen…

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake