Twee Stukjes

Vermits de komende weekendjes kampeerweekendjes worden, hebben wij vandaag nieuwe slaapzakken en een nieuwe luchtmatras gekocht. Eveneens een pomp om de luchtmatras op te blazen. En, natuurlijk moeten die dingen allemaal even getest worden. Daarom transformeer ik zo meteen onze living naar een slaapplekje. Om te oefenen.

***********************

Vorige week gingen we naar toneel. Daar verwachtte ik een luchtig stuk, maar was het een psychologisch drama. Doordat we op de eerste rij zaten, hadden we écht het gevoel om in een familieruzie te zijn in plaats van bij Teater Frappant. Vanavond trekken we naar de Peerdestal voor een luchtig stuk. Deze keer heb ik het gevraagd aan mijn collega die erin meespeelt. Geen verrassingen deze keer.6 Reacties

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake