Veelbelovende Verrassing

Voor mijn ouders hun verjaardag vorige maand, bereidde ik iets voor. Een mysterieuze dag. Het enige dat ik voor hen op papier zette was het volgende:

29 mei 2011 – Mystery Day !!!

Daguitstippeling

Zoals op een normale campeermorgen, mogen jullie rustig opstaan en ontbijten. Om 9u30 zal er een adres gesmst worden waar jullie vervolgens naartoe rijden met de auto. De rest van de dag hangt volledig van jullie (en ook een beetje van mij) af.

Zeker mee te nemen:

  • Gps (maar ik denk dat die standaard in jullie auto zit)
  • Pillamp (die papa op zijn hoofd kan zetten om gitaar te spelen)
  • Ook een extra pillampje
  • Wandelschoenen
  • Zwemgerief
  • Borden + bestek + bekers
  • één hamer
  • Leesboeken
  • Een dag tijd

Tips : Foto van een bos, foto van een grot, foto van Versailles

Daar moeten zij het mee stellen. Dit weekend is het zover en volgens mij hebben ze al wel een ideetje over wat er kan gebeuren, maar ik ben er vrij zeker van dat ik ze toch nog zal verrassen. Waar ik vooral zeker van ben, is dat zij van deze dag zullen genieten. Een super dag voor super ouders.12 Reacties

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake