Mmm… cocktails

Het is lang geleden dat ik nog eens iets over mijn vakantie in Canada schreef, maar ik wil er toch mee verder gaan. Eigenlijk vind ik het wel leuk om wat te vertellen over die vakantie. En de mogelijkheid om het nadien terug te kunnen lezen en te bekijken, spreekt me ook enorm aan.

Om er dus terug in te komen, maak ik het me gemakkelijk. De dag bij de Niagara Watervallen bestaat natuurlijk niet alleen uit het genieten van de watervallen, het water, de regenbogen en de toren. Er is ook een heel attractiepark-achtige omgeving gecreëerd op de Canadese kant. Op zich sprak me dat niet zoveel aan, maar… een bezoekje aan het Hard Rock Café daar, was natuurlijk vanzelfsprekend. Een lekkere cocktail en lekker eten. Meer moet dat niet zijn.4 Reacties

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake