Soms

Soms gaat het mij allemaal goed af. Soms ben ik gelukkig. Soms ga ik de toekomst positief tegemoet.

En soms ben ik eenzaam en alleen en wil ik terug staan waar ik een jaar geleden stond toen ik mezelf een futureme mailtje naar mezelf stuurde naar vandaag. Zelfs met de hoop dat ik nu zwanger zou zijn.

En nu ik dit schrijf, realiseer ik me dat ik niet terug wil naar een jaar geleden. Ik wil nog wel samen zijn met hem, maar niet op de manier dat het was. Op een nieuwe manier. Waar we elkaar graag zien, van elkaar houden, elkaar begrijpen. Spijtig genoeg kan ik dit momenteel alleen maar dromen en zet ik het zo snel mogelijk weer opzij.1 Reactie

  • Soms..droom je van dingen…soms komen ze niet uit…tijd heelt alle wonden..als ik terug kijk naar mijn verleden wat jij ook kent…dan weet ik dat het zo heeft moeten zijn en dat ik nog blij ben dat het zo gelopen is..want van al DIE dingen heb ik veel geleerd…en ben ik geworden wie ik ben…Gelukkig!!Toen ik de eerste keer trouwde dacht ik echt dat het voor heel mijn leven was…het heeft toch 2 jaar geduurd eer ik er een beetje overheen was..Zo gek op die man…Dat gevoel heeft nog steeds een speciaal plekje in mijn hart en ik had het toen anders gewild maar ik kan nu terugkijken en zeggen…Nee..het had nooit zo goed geweest als wat ik nu heb!!
    k’hoop dat jij mij binnen een tijdje gelijk geeft

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake