Man of Vrouw?

Bij het kris kras lezen kwam ik een test tegen. Een test om te zien of je hersenen vooral mannelijk of vooral vrouwelijk zijn. Ik vind dat altijd wel intrigerend. Zo heb ik ook al eens een van de boeken gelezen van “Waarom mannen … , en vrouwen … “. U kent ze wel. Daarin stond toen ook een test om de geaardheid van je hersenen te bepalen. Toen neigde ik naar iets mannelijkere hersenen. Bij deze test zit ik blijkbaar recht op de helft!

De test geeft verder nog wel leuke inzichten in je hersenen en hoe je hersenhelften werken. Afin, als je geïnteresseerd bent, ga je maar snel zelf de proef op de som nemen.1 Reactie

  • Haha, dat doet me ineens denken aan mijn mannelijke hersenen 😀 en Dave zijn vrouwelijke hersenen :p

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake