Rustige Dag

Zo was het toch ook bedoeld he? Zondag, rustdag! Wel, ik heb nu eens helemaal niets te doen vandaag en dat doet me goed. Zo even tot rust komen, lekker doen waar je zin in hebt, met niemand anders moeten rekening houden.

Ik zou vandaag wat appartementjes kunnen zoeken nog, ik zou nog wat aan mijn Spaans kunnen werken, aan mijn zelfvertrouwen, … Leuk leuk.

watervalGisteren is trouwens ook nog een toffe dag geworden. De morgen zat mij niet mee: Fietssleutel zat in de jas die ik in iemand’s auto was vergeten; dus te voet naar de GB. En nee ik hou niet van wandelen, tenzij het in de Alpen in een bos met watervallen is ofzo. En de Ardennen zijn ook al goed. Maar dus, te voet naar de GB. Onderweg zijn de zolen van mijn beide schoenen eraf gevallen. Dus nog een paar schoenen kapot. Afin ja, zo ging de ochtend verder. ‘s avonds keerde het echter allemaal om toen collega’s van me een zalig etentje bij hun house warming hadden voorzien. Zéér geslaagd avondje!Nog geen reacties

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake