Kerst Cadeau’s

Op oudejaarsavond hebben wij het spelletje Buzz-it, dat ik kreeg van mijn nicht haar vriend om te spelen op de avondjes in de Ardennen binnenkort, al eens uitgetest. We hebben er énorm mee gelachen. De Buzz-Master heeft gewoon alle macht.

Het schattige lampje dat ik ook van hem kreeg, – hij had mij getrokken in de familie vandaar – wist ik eerst geen plaats te geven. Nu staat het echter klaar op de tafel waar ik depuzzel van de Spaanse Trappen in Rome – eveneens van hem – wil op maken. Ik kan al niet wachten eigenlijk. De tafel was wel net iets te smal bevonden met de meter dat ik van mijn ouders kreeg, maar dat wordt al opgelost door een bredere plank op die tafel te leggen.

Verder kreeg ik ook nog een bij elkaar passend keukenmes en taartenschepper van mijn mama. Héél mooi. En dan nog zo’n sleuteltje voor de lucht uit de verwarming te laten aan een sleutelhanger die mijn papa vroeger heeft gekregen. Onze voornamen beginnen met dezelfde letter. Het heeft dan uiteindelijk toch een voordeel.

Maar, wat is er natuurlijk belangrijker dan cadeau’s krijgen? Cadeau’s geven! Elk jaar opnieuw trekken we namen zodat je je zou kunnen beperken tot één persoon. Ik bak daar echter niets van en kocht dit jaar weer voor iedereen iets leuks. Een toepasselijke quote in een kader. De persoon die ik trok, mijn vriendje, kreeg natuurlijk wel andere dingen zoals een chocolade fiets en een kilometric voor later op zijn échte fiets. Ook mijn nichtjes vallen bij mij steeds in de prijzen. Dit jaar – zoals gevraagd – met enorm veel knutsel toestanden.

En daarmee zijn alle kerst cadeau’s die ik gaf of ontvangen heb even opgesomd.

(orig fig)6 Reacties

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake