Nieuwe Blog Hulp

Het is eindelijk gelukt. Er zijn enkele vernieuwingen gebeurt:

  • Mijn wordpress is geupdate naar de laatste versie.
  • Er kan nu in de reacties gebruik gemaakt worden van CommentLuv, wat een manier is om de laatste post van jouw blog te laten zien bij jouw reactie. Als je dus geen blog hebt, dan heb je hier niets aan. Bij deze is het antwoord voor Noukiez al gegeven.
  • Ik heb eveneens een plugin, broken link checker, toegevoegd om te checken of er op deze blog links zijn die niet meer werken. En zo heb ik ontdekt dat er een heel aantal in mijn Betere Blogs niet meer goed zijn. Deze lijst zal dus binnenkort eens geupdate worden. Ook zijn er een hele boel broken links uit de reacties van bloggers en een aantal in mijn oude posts. Maar… ik ben er nog niet uit wat ik daar mee ga doen. Zorg ik dat die links verdwijnen? Pas ik ze aan? Laat ik ze toch maar gewoon staan? Wat denken jullie?

En ik had voor de nieuwe plugins dus zelf geen ftp meer nodig, want je kan via het wordpress dashboard nieuwe plugins zoeken, uploaden en installeren. Allemaal erg gemakkelijk. Soms ben ik het nog niet gewoon.2 Reacties

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake