Verrassingscocktail

De eerste is gemaakt en is in ieder geval geslaagd.

Het verhaal: Vanavond is het kerstavond bij mijn ouders thuis. Dan komen we gezellig met de familie bij elkaar. Mijn nicht en haar vriend brengen een verrassingsdessert. Mijn ouders zorgen voor de rest. En enkele weken geleden, tijdens een etentje bij mijn ouders, samen met mijn broer en zijn gezinnetje, vroeg ik of mijn mama ook iets non-alcoholisch voorziet omdat ik moet rijden en toch iets feestelijks wil. Een alcohol-vrije cocktail ofzo. En toen is er dus gestemd dat ik dat mocht voorzien voor iedereen.

En dat is dus bij deze voorzien (non-alcoholisch en alcoholisch) en nu lekker getest (de non-alcoholische… het is nog vroeg). Ik geniet. Vanavond nog feestelijker. Misschien krijgen jullie na de kerst al een foto’tje…

Ondertussen is er ook al vraag naar op ons oudejaarfeestje, dus daar maak ik de cocktail (met alcohol dan weliswaar) ook.11 Reacties

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake