Test Je Kennis

EuropeIk weet niet meer hoe ik er ben gekomen, maar ik vind het wel heel leuk. Zo eens wat testjes over kennis die je toch wel zou moeten hebben. Zo is mijn kennis van de Europese landen nog wel redelijk vind ik, buiten wat problemen in het Oosten.

AfrikaMijn kennis van Afrika daarentegen kan wel een pak beter. Daar heb ik de meeste groene vlakken behaald doordat die gewoon overschoten.

Natuurlijk kan je niet alleen er je aardrijkskunde mee testen, maar ook je tv-kennis, talen-kennis en je biologie kennis. Zo heb ik eens een poging ondernomen om mijn hart te bekijken. Echter, buiten een aantal logische Engelse benamingen bestond het meeste toch uit gokwerk.1 Reactie

  • […] Vandaag een leuke test tegengekomen. Namelijk: Hoeveel landen kan jij opsommen op 5 minuten tijd? (In het Engels). Ik kon er toch 47 opnoemen in het Engels en van een aantal landen wist ik spijtig genoeg niet de correcte Engelse vertaling. Anders was ik toch wel zeker aan 50 gekomen. Ik vind alleen dat ik veel te weinig Afrikaanse landen ken, zeker als je het zo beziet op de kaart. De donkergroene landen heb ik dus kunnen opsommen. Oefening baart kunst zekers. En dat kan nog steeds via deze testjes. […]

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake