Kleine Dingen

Al bij al valt mijn leven momenteel wel mee. Ik zie het allemaal redelijk goed zitten. Het nieuwe leventje is spannend en uitdagend. Ik moet met niemand rekening houden. Ik zoek een plek voor mezelf om te wonen. Ik, ik en nog eens ik. Helemaal alleen.

Het zijn de kleine dingen die je begint te missen… Hem wakker bellen wanneer je ziet dat hij niet op tijd op zijn werk is… Hem een goeiemorgen wensen op gtalk wanneer je hem online ziet komen… Bespreken met hem wat je gaat eten die avond en wie er naar de winkel gaat… ‘s avonds thuiskomen en uitkijken naar de moment dat hij ook thuiskomt… Gezellig samen naar Heroes kijken… Regelmatig samen gaan slapen…



Nog geen reacties

Reageer hier zelf:




CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake