Negen Agenten

Zonet ging ik in ‘t stad lunchen met een vriendin. Ik nam mijn fiets nog eens onder de druppels vandaag. Sinds het begin van de sneeuwperiode heb ik mijn fiets mooi laten staan om zoiets weer te vermijden. Dat is gelukt.

Waar ik het hier eigenlijk wou over hebben is de vraag of er echt 9 (ja negen!!!) agenten nodig zijn om op twee naast elkaar liggende kruispunten het verkeer te regelen. Ok, de lichten deden het niet, maar verder zijn het twee kruispunten waar de borden echt wel duidelijk zijn. Het was midden op de dag, dus geen file- of drukte probleem. En ok, ik zag ook wel één agente op het kruispunt die het duidelijk nog aan het leren was. Maar dan zou ik denken dat twee agenten per kruispunt al wel volstaan. Niet dan?5 Reacties

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake