Dag 20: Deze Maand

Een heel algemene titel zorgt natuurlijk voor een heel algemene tekst.

Het is nu het einde van de maand november en eigenlijk zou ik dus al volledig door mijn Challenge moeten zijn gegaan. Het is echter veel moeilijker dan verwacht om het vol te houden.

Soms vind ik het echter wel heel leuk om over een bepaald onderwerp na te denken en er vervolgens iets leuks van te maken. En zo krijg ik dus nu net het idee om gewoon een aantal weetjes over deze maand te vertellen:

 • Zoals u ziet, zijn de herfstbladeren van het begin van deze maand vervangen door sneeuwvlokjes vermits het vandaag hier ook echt gesneeuwd heeft. Mijn auto ziet wit. Mijn fiets ziet wit. De daken zien een beetje wit. Ik wil nog meer wit.
 • Op het werk had ik een evaluatiegesprek waarbij ze heel positief over mij waren. De enige puntjes waar ik nog aan kon werken was mijn creativiteit bij het zoeken naar oplossingen en ik word aangespoord om meer initiatief te nemen.
 • Mijn lezers zijn in het algemeen heel tevreden over deze challenge, dus ik ga na deze challenge op zoek naar een nieuwe soort challenge.
 • Mijn tandarts heeft me vandaag nog opgebeld en zocht voor mij een gaatje om er deze week toch nog bij te kunnen. En toen belde hij me weer om te zeggen dat ik deze avond al mocht langskomen. Er had iemand anders afgebeld. Ik ben dus gegaan. Hij heeft niets kunnen doen en heeft enkel antibiotica voorgeschreven. Ik krijg toch een algemene opkuis van mijn tanden eind december.
 • Familie, vrienden, lachen en gelukkig zijn, blijven enorm belangrijk.

En ik denk dat jullie het daarmee moeten stellen. Er is natuurlijk nog veel meer gebeurd deze maand, maar het is tijd om in mijn bed te kruipen.

Slaapwel.

(orig fig)3 Reacties

 • Jah ik was ook heel tevrede over de challenge! Omda je weet da er wa op komt en da maakt et extra leuk om te gaan kijke! Succes met je volgende!

 • Fijn dat je toch al snel bij de tandarts terecht kon! En jammer dat hij niets voor je kon betekenen…
  En ja, ook ik geniet van je challenge. Morgen gaat-ie bij mij op mn blog ook los!
  🙂

 • Ik vind het ook leuke onderwerpen op zich. Het gaat over iets wat ons allen ook aangaat (ik bedoel de onderwerpen van de challenge he). Ik zou daar zeker proberen verder mee te gaan. Ik vond de keuze van de lezer ook leuk. Mss moet je dat wekelijks inlassen ofzo. Dat zou wel leuk zijn om te lezen en om op te reageren.

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake