Dag 12: Wat vind je in mijn tas vandaag?

Ik loop eigenlijk het liefst zonder handtas rond. Een beetje geld en mijn paspoort gewoon in mijn broekzak, mijn gsm in de andere broekzak, en ik kan op pad.

Maar, meestal neem ik tegenwoordig toch een handtas mee. Wat zit daar nu allemaal in?

 • Standaard benodigheden: portefeuille, gsm (tenzij die toch in mijn broekzak verzeild) en sleutels.
 • Meestal een usb-stickje, maar dat is nu even uitgeleend.
 • Oortjes om via mijn gsm naar de radio te kunnen luisteren op het werk.
 • Zakdoekjes.
 • Labello, die ik eigenlijk meer zou mogen gebruiken.
 • Migraine pillen voor het geval dat.
 • Een ouderwetse papieren agenda omdat ik niet tevreden genoeg ben over de agenda op mijn gsm.
 • Een kaartje dat eigenlijk al in de brievenbus had moeten zitten en ook wat postzegels. Ik zal daar eens ineens werk van maken se.
 • Het zakje om mijn gsm in te steken.
 • Een klein schrijfboekje en een stylo. Altijd handig.
 • Een klein kammetje van in Canada.
 • En een haarrekkertje zit er blijkbaar ook nog in.

En dat was het. En welke gekke dingen zitten er bij jullie in?11 Reacties

 • Behalve de oortjes heb ik dezelfde dingen 🙂
  Ik heb ook nog (tijdens de werkdagen dan toch) een cursus in mijn grote sjakosj, eigenlijk nog 2 andere lippenstiften, handschoenen, stadsplan, muntjes, creme, opvouwbare zak (ik doe niet mee aan elke keer een zak kopen als je ergens bent, plastiek bedoel ik), nagelvijl, een stuk fruit, menstruatiestuff (altijd bij)

  Mijn portefeuille bevat altijd pillen en pleisters 🙂

  voila 🙂

 • Naast al dit zitten er bij mij ook nog in: een paperclip (hoe die erin verzeild is geraakt mag Joost weten), een stel pasjes van allerlei winkels, een zakje dropjes en de bekende dameshygiene-producten 🙂

 • O ja, ik ben dus nooit zonder die tas. Die noem ik dan ook mijn leven. Hilarische momenten als je in een winkel loopt en een van de spruiten zegt: mam, mag ik zus of zo uit je leven pakken? ;o)

 • En als ik toch bezig ben: leuke serie, die 30-dagen challenge!

 • Hmm, leuke dingen die er bij jullie nog bijzitten… Bij mij zitten de handschoenen trouwens altijd in mijn jaszak, als ik al mentosjes meeneem zitten die in mijn broekzak en als ik weet dat ik naar de winkel ga, dan neem ik ook boodschappentassen mee in mijn jaszakken. De kleinere plastieke zakjes gebruik ik toch nog als vuilbakje achteraf ofzo.
  En dankjewel elsje 😉
  Trouwens, leuk verhaal dat van je spruiten die iets uit je leven willen nemen 😉

 • In mijn handtas zitten standaard mijn portemoné-met-pas/geld/bankkaart/foto’s, autopapieren, gsm, soms lichtgewicht regenscherm, doosje suikervrije snoepjes, kam, brillendoekje, agenda, pleister, zakdoek, stylo, mini-pillen-doosje en in een doorschijnend mapje de foto’s van kinderen èn kleinkinderen.

 • Nee nee nee, server fout! Heel mn bericht weg!

 • De standaarddingen zoals geldbeugel, agenda met pen, sleutels, i-pod (standaard .. stoefer al zeg ik het zelf ;o) ), labello (altijd overal), zakdoek, handcreme, Zillium, Dafalgan en gsm heb ik steeds bij me. En vandaag steekt daar nog extra bij: digitaal fototoestel, fietslichtjes en zo’n Vicks inhalator..

  Eigenlijk sleuren wij wel wat mee hé..

 • Ja, we sleuren inderdaad duidelijk heel wat mee… maarja, dat kan ook niet anders als je de grootte van de handtassen van tegenwoordig bekijkt!!
  En oei, Noukiez… sorry…

 • Wasda jou fout dan? Hahaha!

 • Euh, nee hoor, vind het gewoon erg voor je…

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake