Dag 10: Mijn outfit van vandaag

Deze challenge had eigenlijk op gisteren moeten staan. Ik was ‘s avonds echter weer vreselijk vermoeid en ik ben weeral in de zetel in slaap gevallen. Wel met het gedacht dat ik nog zou moeten bloggen.

Vermits ik dus voor vandaag nog steeds niet gekozen heb welke outfit ik aantrek – het is een verlofdag voor iets hé -, bespreek ik hier gewoon even mijn outfit van gisteren.

Ik droeg gisteren een zwarte jeans (een ouderwetse normale jeans, zonder frennen of afgebleekte stukken). Daarboven had ik een zwart t-shirtje met een diepe decolleté zodat ik er voor naar het werk te gaan meestal nog een topje onderaan doe. Gisteren was dat een wit topje. Maar, ik hou enorm veel van kleuren en zo dus ook in mijn kledij. Dit zwart-wit gedoe moest dus gewoon afgewerkt worden met mijn flashy rode trui.

Om vervolgens met deze outfit naar buiten te gaan, trok ik mijn zwarte botjes aan, mijn zwarte sjaal,mijn lichtblauwe jas en mijn grijze handschoenen.

Eigenlijk lig ik niet zo super veel wakker van kledij in het algemeen. Ik zie shoppen zelfs eerder als een noodzakelijk kwaad dan als een leuke middag.3 Reacties

  • Ik heb vandaag mijn oude trainingsbroek aan die op één of andere manier misterieuze vlekken heeft. Ik heb een licht roos topje, truitje (allemaal 5 jaar oud of ouder) en mijn Hard Rock cafe-trui van Praag :). Sloefen en grijze sokken.

  • Je bent een regel vergete! ..behalve als het met Noukiez is! Hahaha!

  • Hehe, het is idd al wel leuker met jou Noukiez dan zonder hoor!! 🙂

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake