Tijd

Mensen hebben te weinig tijd. Iedereen. Ik ook… denken we…
Overlaatst las ik een artikel dat het “té druk hebben” en het “té weinig tijd hebben”, eigenschappen zijn van slecht eigen time-management. En dat heeft me aan het denken gezet…
Ik denk dat het voor mezelf ook meer ligt aan prioriteiten stellen. Wat is belangrijk en wat niet? Waar zou ik meer tijd aan willen spenderen en wat kan ik in de plaats daarvan weglaten?
Een beetje naar scrum-analogie : Als je in een sprint wat taken wil bijsteken omdat die onverwacht héél dringend naar boven zijn gekomen, dan moeten er andere taken uit de sprint gehaald worden. 
Ook degene die deze site eigenlijk beheert, heeft deze site naar een lage prioriteit gebracht… en daarom ligt die nu stil… Hoelang al? Ik weet het niet. Voor hoelang nog? Ik weet het niet. Tot hij er wél tijd voor maakt. Misschien had ik toch eerder hier iets aan moeten doen (zie een van mijn eerdere postjes), maar dan had ik iets anders moeten weglaten en ik weet zo direct niet wat.
Deze post schrijf ik nog eens via een mailtje en ik heb dus geen idee of deze gaat verschijnen als de site terug online komt of niet. Spannend.

Kindness Advent Calendar

Deze kwam ik gisteren tegen : Een ‘Kindness Advent Calendar’ voor 2016. Perfect wat ik nodig had. Na enkele negatieve dagen en enkele goede babbels met vriendinnen, kon dit op geen beter moment mijn leven binnenkomen.

Ik las het artikel bij maketodayhappy.co.uk / act-of-kindness-24-kindness-advent-calendar en ik was meteen verkocht, ook al had ik nog niet alle kindness acties gelezen op dat moment.

Kindness Advent Calendar
Als het niet zo leesbaar is kan je via de link hierboven de pdf downloaden.

Ik weet trouwens dat ik niet élke dag exact zal doen wat er op deze kalender staat, maar ik zal toch mijn best doen. Een beetje meer goedheid in deze maand zal niet misstaan.

Bij deze is natuurlijk mijn opdracht van gisteren al voldaan. Die voor vandaag ligt me moeilijker aangezien ik normaal geen vrienden ga zien vandaag en ook al een drukke volle dag heb.

Zal ik jullie hierbij een virtueel stukje chocola aanbieden? Of misschien eerder een chocomelkje (vermits het een café is hé)?

Iets nieuws

Ik zag vandaag een leuke advent kalender. En ik wou daar hier iets mee doen… maar ik ben te moe. Misschien morgen. Anders de dag erna… of daarna… 

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake