Lachen en Laten Lachen

En zo heb ik dankzij deze blog toch weer eens goed kunnen lachen vandaag. Ik heb er inderdaad weer een tijdje niet naar omgekeken. Het was even niet zo belangrijk en dat moet kunnen.

Die post van zaterdag was dus ook volkomen per ongeluk. Toch vind ik die reactie van Mawa super leuk. Ik ga er ook even voor. Geen prioriteiten. Geen plannen. Alles is open. Alles kan.

Ik wens iedereen een geweldige gekke februari. Zomaar. Omdat dat kan. Lach. Geniet. Doe eens iets onverwachts. Help iemand die het niet verwacht. Maak jezelf gelukkig en eveneens de persoon naast je.

lach

(orig fig)

Prioriteiten Planning : Februari 2014

Quote : Dank U

Thank you for being you who are, even when I wasn’t who I should have been.

 (As one man said to his friend – via email quotes)

En het is écht momenteel mijn gevoel naar Ifemi toe. Wat hou ik toch veel van hem.

thank you for being in my life

(orig fig)

Zwemmend Zen

Ik ben moe, maar zéér tevreden. Mijn doel vandaag was om te gaan zwemmen en dat is gelukt. Ik zwom slechts zes of zevenhonderd meter – is er eigenlijk iemand die goed zijn lengtes kan tellen in het zwembad? – maar daar was het mij vandaag niet om te doen. Vandaag ging het erom hoe ik met mijn lange-afstands-job toch op een werkdag het zwemmen kon inplannen. Ik kwam thuis. At. Nam mijn zwemzak. Vertrok. En klaar. Het is duidelijk dat hier wel wat planning voor nodig is. Het is nu 21u en ik ben net terug. Gisteren maakte ik al eten voor twee dagen en zette ik mijn zwemzak klaar. Dat helpt. Verder had ik hélemaal niets gepland.

Wezenberg

Ik ben er trots op dat ik eindelijk sport heb gedaan in de week. Ook ben ik blij dat ik eindelijk eens met mijn hartslagmetertje ben gaan zwemmen. Dat was enorm leuk én motiverend. Volgende week doe ik dit weer.

(orig fig)

Zonder Zorgen?

Wat is dat toch? Een nieuw werkjaar moest mij nieuwe energie brengen. Spijtig genoeg is dat weer niet het geval. Ik merk wel dat ik te lang op voorhand denk: “Oh, binnen een uur moet ik al gaan slapen.” of ik denk : “Ik wil nog dit en dat en zus en zo gedaan krijgen.” of iets anders in deze aard. En ik denk dat deze gedachten mij gewoon op voorhand al moe maken of ze nemen mij het plezier van de avond af waardoor ik eigenlijk minder gedaan krijg dan ik zou willen. Hebben jullie tips om dit niet meer te doen? Want tussen ‘weten dat het niet goed’ is en het ‘effectief niet doen’ is blijkbaar voor mij nog een enorm groot verschil.

Zometeen bereid ik mij weer voor op morgen. Mijn avondroutine start dan al.

Slaapwel.

Weer aan het Werk

tijdverspillen_0.previewVandaag was de eerste werkdag van het nieuwe jaar. Vandaag was de eerste werkdag na een weekje vakantie. En die eerste werkdag viel me zwaarder dan verwacht. Ik was niet echt geconcentreerd. Ik zat met mijn gedachten ergens anders. Bij nieuwe plannen. Bij nieuwe ideeën. Gelukkig ging het nadien beter en zat ik toch met mijn hoofd bij het werk zoals het zou moeten zijn. Ik heb er weer zin. Vandaag nam ik de trein en las ik in mijn moorddadig boekje. Morgen neem ik de auto, want het blijkt nog enorm rustig te zijn op de baan. Vanaf maandag zal het altijd de trein zijn. Simpel.

Eerst dacht ik van vandaag over vrouwen en werk te schrijven. Dat leek me wel gepast op de eerste werkdag van het jaar. Maar, vermits mijn tijd er voor vanavond bijna op zit en ik dat toch wel degelijk wil schrijven wordt het weer eens uitgesteld. En zo gaat dat nu altijd… maar nu heb ik ook besloten dat ik dat helemaal niet erg moet vinden want dat is ook helemaal niet belangrijk.

Ik probeer rust te vinden in mijn dagelijks leven. Ik zoek het geluk in het dagelijkse leven. Ik zoek en verlang naar ontspanning in dat dagelijks leven. Uitstellen tot de vakantie blijkt zoiezo een slechte tactiek.

(orig fig)

Dankuwel December Doorzetters

De Bezige Bezoekers zijn geweldig!! Zéker die top drie, alhoewel dat ik denk dat nummer drie er enkel bijstaat wegens het verzwakken van mijn normale top drie actieve bezoekers. Niettemin krijgt ook zij hier een vermelding:

  1. Dank u micheleeuw om hier altijd zo veelvuldig te reageren.
  2. Dank u tante loesje om hier altijd zo enthousiast te reageren.
  3. Dank u lie voor jouw regelmatige reacties.

201312BezigeBezoekers

Verder wil ik iedereen nog een ZEER GELUKKIG 2014 wensen!!!

En tot slot wil ik jullie vragen of deze maandelijkse bedankingen voor jullie leuk zijn of helemaal niet. Vermits het bijna altijd dezelfde mensen zijn die ik elke maand bedank, wil ik het eigenlijk een beetje opgeven… Laat zeker jullie gedacht weten.

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake