Rollen Ruil

Speciaal. Voor de verandering zorg ik vandaag voor een ander. Op zich is het voor mij een leuke verademing alhoewel ik natuurlijk het liefst heb dat iedereen gezond is.

… onderweg bedacht en geschreven.
 

Alweer Afwezig

In het begin van de week was ik nog bezig met iets nieuws. Iets nieuws voor deze blog. Iets om bij aan de linkerkant te komen. Het is nog niet helemaal af. Het einde van de week spendeerde ik spijtig genoeg met een verkoudheid met keelpijn, waardoor werken al vermoeiend genoeg was. Bloggen kon er dus even niet meer bij.

Hopelijk krijgen jullie dus dit weekend wel nog nieuwe verslagen. Hopelijk blijft mijn migraine ook weg vanaf nu. Hopelijk komt het nieuwe item dus ook aan de linkerkant van deze blog. Hopelijk kan ik de komende dagen ook genieten van dat zonnetje in plaats van er voor weg te kruipen.

Verloren Kans

Onverwacht had ik toch tijd om hier iets te schrijven vanavond. Spijtig dat de woorden niet uit mijn hoofd rolden. Toch zeker niet de juiste woorden om het weekend alle eer aan te doen.

Helemaal Herbronnen

Eigenlijk was het een korte week, maar het voelde aan als een lange vermoeiende week. Ik heb duidelijk nood aan verlof.

Gelukkig komt dat er nu ook in een minivormpje aan: Hemelvaartweekend! Hét weekend dat wij elk jaar met de familie gaan kamperen. Vier daagjes rust, gezelligheid en activiteit in de Ardennen. Helemaal Herbronnen. Dat heb ik nodig. Dat gaat mij deugd doen.

Jullie zien me dus pas ten vroegste zondag weer verschijnen. Veel plezier dit weekend.

Quote van de Week : Volhouden

Decide on what you think is right, and stick to it.

George Eliot

Ik probeer.

Azara Aanwezig

Azara is 16 jaar. Ze  is één van de 35 miljoen meisjes in het Zuiden die de kans niet krijgen om naar school te gaan.

Ontdek en verander het leven van Azara op plan belgie. Dit was een oproep van ngo Plan België, in het kader van haar campagne “Alle meisjes naar school!”

Doordat ik een aantal dagen te laat ben met deze actie, kan je niet meer de eerste zijn om het leven van Azara te veranderen met 1 symbolische muisklik, maar je kan zéker en vast nog wel gaan helpen! Het is de moeite waard. Neem zeker even een kijkje.

Opnieuw Overleven

Azara, 16 jaar, heeft de bevalling overleefd. Het is een meisje. Alles zou veel simpeler geweest zijn, was Azara naar school gegaan. “Voor jou, mijn dochter, moet het anders verlopen…”

Gezond Geld

Azara, 16 jaar, is 8 maand en 12 dagen zwanger. Ze vraagt een vroedvrouw om hulp, maar heeft geen geld. Haar water breekt voor het gezondheidscentrum.

Veel Verloren

Azara, 16 jaar, is 8 maand en 12 dagen zwanger. Ze zakt ineen en verliest het bewustzijn door de pijnlijke weeën.

Stap na Stap

Azara, 16 jaar, is 8 maand en 12 dagen zwanger. Ze voelt de eerste weeën en begint haar zoektocht naar een vroedvrouw. Het gezondheidscentrum is op een uur stappen.

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake