Even Lachen

Een onverwachte post nu. Ik kijk mijn email nog even na en ik zie een reactie van iemand nieuw op mijn blog. Op mijn 30 Days Challenge kreeg ik dit leuk bericht:

Nice post. The information presented here was the best I could find all day long, and I have been searching tough on the Web. I think you ought to put this up on a large social bookmarking site, you will dscover that it spreads like wildfire – Cheers – dave

Maar, ik ben een beetje sceptisch met zo’n positieve reactie. En gelukkig. Ik wil namelijk geen reclame maken voor het beste proteïne supplement, waar de link van deze kerel naartoe ging. Mooie spam dus.

Wij staken! U ook?

Morgen is het zover. We staken tegen De Lijn en de NMBS. Het is eens niet hun keuze, maar onze eigen keuze. Het is gestart op facebook. Er zijn zo’n 33300 mensen ingeschreven, maar ik vraag me écht af of De Lijn of de NMBS het ook maar zal merken.

Wij doen in elk geval mee. ‘s avonds nemen we niet de tram naar ‘t Zuid, maar gaan we lekker te voet.

Laat overzichtje

Het is al laat, maar toch wil ik hier nog heel snel even iets zeggen, want anders heb ik er morgen weer spijt van.

Ik had een enorm leuk weekend. Echt om te genieten.

Ik had vandaag alweer een superlange werkdag, waardoor ik mijn avond weer verschoven heb en mijn nacht dus weer wat korter zal zijn vermits er morgenvroeg wel op tijd gewerkt moet worden.

Ik heb resultaten teruggekregen van het slaaplabo waaruit blijkt dat mijn apneu index = 17,1 (boven de 20 is blijkbaar gevaarlijk), dat mijn RDI = 21,1 (waaruit dus blijkt dat ik slaap apneu heb maar in welke mate ben ik nog niet achter),dat ik 8% van mijn slaaptijd snurk en dat ik ongeveer 1 x per minuut met mijn benen beweeg tijdens mijn slaap. Dit laatste verklaart voor mij wel waarom ik altijd een moe gevoel heb in mijn benen. Voor een échte verduidelijking van deze en nog vele andere cijfers zal ik nog een dikke week moeten wachten tot mijn afspraak met de specialist. Ik ben benieuwd.

Quote van de Week: Proberen

“I can’t do it” never yet accomplished anything:

“I will try” has accomplished wonders.

Ik ga meer proberen. Nog steeds iets waar ik iets aan wil veranderen.

(orig fig)

Moe maar Mooi

Nog steeds loop ik er een beetje vermoeid bij. Ik ben nog niet uitgeslapen, maar dat kan morgen wel. Vandaag heb ik al gezorgd voor een super mooie galajurk zodat ik daar vrijdag mee uit kan gaan. Ik kijk er al naar uit om het aan te doen nu. Ik ben tevreden.

Dus het shopping morgentje is al voorbij. Nu is het even relax tijd en dan maken we weer eens een tripje naar Nederland. De laatste weken doen we in het weekend niet anders. Het is toch elke keer weer leuk! Zo zijn we vorige week in Rosada gaan shoppen. De week ervoor waren we bij mijn tante in Nederland denk ik. De week daarvoor werkte ik in Nederland en het weekend daarvoor hadden we een familieweekendje in Nederland. Je zou bijna denken dat ik Nederland toffer vind dan Antwerpen.

Deze keer zijn mijn ouders weer lekker aan het kamperen en mijn vriend en ik gaan ze daar dus even opzoeken. Zo ziet mijn vriend ook eens een camping in het echt, zonder er te moeten blijven. Hij heeft namelijk nog nooit gekampeerd en gaat binnenkort wel met de familie mee kamperen. Ik ben benieuwd…

OP

= OP

Demoware

Werken naar een demo kan veel energie vergen. Zeker als er daardoor extra zware en lange werkdagen bijzitten. Het is vermoeiend. En ik mis het een beetje om rustig te zitten en tijd te maken om hier iets te schrijven. Maar het zal voor komend weekend zijn.

Poerim of Carnaval

Ik ben zonet buiten geweest. Lekker in het zonnetje gewandeld (om te winkelen, maar dat doet er niet toe). Ik voelde me helemaal in carnaval. Blijkbaar is het vandaag en morgen Poerim, het Lotenfeest, wat ook wel het Joodse Carnaval wordt genoemd. Er zit een heel verhaal achter met Esther, die koningin wordt en de Joden redt.

Ik heb dus onderweg naar de bakker piraten, prinsessen, agenten, zeemannen en -vrouwen, ballerina’s en ninja’s gezien. Het kleurt de dag wel.

Loslaten is een kunst

Loslaten is een kunst die ik zeker nog wil leren. Hoe laat je dingen voor wat ze zijn? Hoe zorg je ervoor dat je niet boos blijft wanneer de ander toch al zijn excuses heeft aangeboden? Is afleiding voldoende? Praten misschien? En dan?

Alle tips zijn welkom.

(orig fig)

Eindelijk

Super. Gisteren had ik eindelijk nog eens een dagje waarin ik me relatief goed voelde. Ik was wakker. Ik had geen hoofdpijn. Ik was gelukkig. Ik voelde me goed. Zo wil ik nog veel meer dagen. En nog veel betere ook!

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake