Tijd voor Nederland

Het wordt weer moeilijk om steeds leuke dingen te vinden om hier te schrijven. Dankzij de 30 dagen challenge had ik er weer enorm veel zin in, terwijl het nu weer voelt als een taak, een verplichting. Misschien dat het voldoende zal zijn om er een aantal dagen tussenuit te zijn. Eerst ga ik genieten van een gezellig weekendje vakantie in de Nederlandse bossen en de week daarna ga ik een paar dagen in het buitenland werken. Toegegeven, dat buitenland is ook weer Nederland, maar je moet toch ook toegeven dat “werken in het buitenland” veel beter klinkt dan “werken in Nederland”. En daarna zien we wel weer verder.

Geniet van de rust hier!

Weekendje Weg

Het was een moeilijke en zware dag. Ik voel me nog steeds zo moe. Ik kijk uit naar het weekend. Nog maar anderhalve dag werken. Ik tel af.     Naar de rust.      Naar de ontspanning.     Het wandelen.         Het zwemmen.        Het gezellig samenzijn.          Het genieten.

Herstelling

Ik voel me op zich al beter, maar nog niet actief genoeg. Er is hier nog zoveel dat ik zou willen doen. En eerlijk gezegd zal ik al blij zijn als ik gewoon even rustig kan douchen.

Oplossing

Het werd tijd voor de oplossing van het raadsel. Het raadsel dat de meesten dus nu al weten, maar misschien toch nog niet doorhadden dat het daarover ging.

Ik ging namelijk eindelijk eens naar de kapper en liet mijn veel te lang haar knippen. Nu komt het slechts juist over mijn schouders. Eerlijk gezegd vind ik het iets te kort, terwijl ik er wel zoveel complimentjes over krijg. Ik zal toch blij zijn als het weer wat langer is.

Suiker en Zout

De buikgriep heeft mij ook te pakken. Gisteren een hele dag verloren. Vandaag neem ik, op doktersvoorschrift, af en toe wat zoute chips en een drankje met suiker tot mij. Het helpt. De buikpijn zou nog tot woensdag kunnen voorkomen, maar normaal moet ik tegen dan al wel terug kunnen gaan werken.

Nog een dagje

Op het nieuwe telenet verhaal zal u toch nog een dagje moeten wachten want dankzij Fool’s Gold is mijn aandacht hier maar half.

Het ontbrekende fiets verhaal

Ik vond zijn artikel over onjuist spatie gebruik zo leuk dat ik er in mijn titel ook een beetje gebruik van maak. Het ontbrekende verhaal gaat als volgt:

Gisteren stond ik vreselijk moe op. Ik had geen zin om te werken. Ik had geen zin om iets te doen. Ik had nergens zin in. Maar omdat het er een droog lekker weertje uitzag buiten dacht ik dat het mij wel goed zou doen om rustig naar mijn werk te fietsen. Alles zou dan wel goed komen. Ik ging naar beneden. Naar het rek waar ik een aantal dagen mijn fiets in had gezet. Mijn fiets ontbrak. Niets meer van te zien. Weg. Foetsjie.

Ik heb gisteren dan maar een dagje verlof genomen, mijn gestolen fiets aangegeven bij de politie, mijn nichtjes van school gaan halen want mijn schoonzus was ziek, gegeten met mijn mama en de nichtjes, gespeeld en vervolgens thuis nog wat ontspannen.

Ondertussen zit ik er al niet meer zo hard over in. Ok, een gestolen fiets is niet leuk. Maar… het is maar een fiets. Een fiets die ik al zéker tien jaar had. En ik heb het geluk gehad om hem hier al meer dan twee jaar buiten te kunnen zitten zonder problemen. Nu is het tijd voor een goedkope tweedehands fiets. Suggesties zijn altijd welkom.

(orig fig)

Morgen is er weer een dag

Sorry. Druk leven. Morgen ga ik proberen om hier het ontbrekende fiets verhaal en het nieuwe telenet verhaal te vertellen.

Tot dan.

Sloffen

Eindelijk! Sinds gisteren hangen mijn sloffen aan de muur in de gang. Als u dus nu op visite komt, mag u gerust een paar sloffen uitkiezen.

Mijn excuses voor de twee jaar vertraging ondertussen.

Raadsel… vervolg

Nu heeft bijna iedereen het gezien.

De ontknoping komt volgende week zondag.

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake