Onafgewerkt

Verandering brengt werk met zich mee. En ik ben nog helemaal niet klaar met wat ik allemaal wou doen, maar mijn rug verplicht mij weer om in de zetel te gaan liggen met een filmpje of zo. Hopelijk werkt de nieuwe therapie snel.

Energie

Ik ging er eigenlijk vrijdag al iets over zeggen, maar dat is er dus niet van gekomen. Ik heb dus vrijdag mijn energie laten meten bij een accupuncturist. Het was mijn eerste afspraak daar. Ik ging er naartoe op aanraden van mijn mama die er voor haar rug al enorm geholpen is. Ik hoop zelf er voordeel uit te halen voor zowel mijn rug, mijn migraine en mijn moeheid.

Maar dus, ik liet mijn energie daar meten. Het is dan blijkbaar de bedoeling dat de waarden van die resultaten tussen de dertig en de veertig liggen. Spijtig genoeg lag er bij mij geen enkele waarde juist. Ofwel zat ik onder de dertig, ofwel boven de veertig. Er is dus nog veel verbetering mogelijk.

Ik ga dus de komende weken elke week een keer terug en ik hoop dat het effect gaat hebben. Ik ben benieuwd.

Raadsel

Het is in twee.

De helft heb ik achtergelaten.

Vervanging nodig

Moet moet moet

  • mag mag mag of
  • wil wil wil

Dat zou zoveel toffer zijn.

Reacties

Vermits ik weer eens te moe ben om veel uit mijn duim te zuigen of om hier iets zinnigs te zetten, ga ik het simpel houden.

Ik ga gewoon zeggen dat ik veel reacties op deze blog enorm leuk vind. En dat ik ook probeer op zoveel mogelijk andere blogs te reageren, maar dat lukt me niet altijd. Er zijn er een aantal die ik enorm graag lees, maar daar weet ik zeker niet altijd wat ik zou kunnen zeggen als reactie. Hierdoor besef ik wel hoe moeilijk het is om op elke post te reageren.

Dus, aan mijn vaste reactie-gevers:

Hartelijk bedankt!!!

Gedachtenmolen

En toen was het tijd om hier gewoon maar te vertellen wat er in mij opkomt. Momenteel is dat enorm veel, maar eigenlijk weinig dingen die ik hier wil delen. Ik hoop op een goede afloop, maar dan herrinner ik mezelf aan mijn eigen raad. En dat brengt mij ertoe om te zeggen dat meestal andere mensen wel vinden dat ik goed kan luisteren en dat ik ook goede raad kan geven. Hoe zou het zijn om tegen mezelf te praten over mijn problemen en mijn eigen raad dan te aanvaarden? Of klink ik nu een beetje gek? Dat is dan maar zo. Een beetje gekheid op een stokje is gezond?

Het Rode Licht

Nee, het gaat hier niet gaan over het rode verkeerslicht waar ik per ongeluk al eens doorreed of over het rode licht in mijn slaapkamer dat ik van vrienden kreeg.

Het gaat over het mysterieuze rode lichtje in mijn living. Mijn living is gelegen aan het kruispunt en bevindt zich op het derde verdiep. Vorige week zaten mijn vriend en ik rustig in de zetel, toen we plots een rood lichtje opmerkte op de schouw. Ach, proberen geen aandacht aan te schenken. Zo babbelden we rustig verder. Het lichtje verscheen nog op het plafond en de muren, en we probeerden het ons niet aan te trekken. Maar plots, zag ik het lichtje ook vlak boven mijn vriend zijn hoofd. Dat was erover. Mijn leven moet helemaal niet trekken op een spannende actiefilm.

Week 4

Ik hield wel van de blog rust deze week. Elke dag posten in de week is gewoon té vermoeiend voor me.

  • maandag: Het rode licht
  • woensdag: Reacties
  • vrijdag: Energie
  • zondag: Week 5

En zoals gewoonlijk komen er ook wel postjes tussendoor.

Spijtig

Eigenlijk is het spijtig dat ik soms zo koppig kan zijn. Maar toch vind ik dat ik er deze keer alle reden toe heb en dat het mijn goed recht is.

Mijn nicht en schoonzus hadden het idee om na onze jaarlijkse familie brunch ‘s avonds naar de Noxx te trekken en ons eens goed te amuseren. Een jaar geleden had ik daar direct positief op geantwoord. Nu wil ik niet meer me.

In de zomer ging ik met mijn vriend (met een zwarte huidskleur) en nog een koppel vrienden naar de Noxx om mijn verjaardag te vieren. Wij werden echter niet binnen gelaten. Toeval of niet, maar dat was mij dus nog nooit eerder overkomen. De officiële reden van de buitenwipper was dat mijn vriend nog geen kaart had van de Noxx en dat wij daarom niet binnen mochten. Zo’n kaart koop je dus normaal binnen.

Nee, ik heb er geen zin in. En dat is spijtig.

Vloerverwarming

Het is een raar onderwerp voor me omdat ik helemaal niet van plan ben om te bouwen momenteel. En vloerverwarming wordt meestal enkel gelegd bij het bouwen of ombouwen van een huis.

De reden dat ik toch over dit onderwerp spreek hier is omdat we het er vorige week op het werk over hadden. Ik meende me zelfs te herrinneren dat ik ergens had gelezen/gehoord dat vloerverwarming ongezond is. Ik kan er echter niets van terugvinden. Ik zal dus maar aannemen dat het gezond is. Het enige dat ik tegenkwam als ongezond element is het feit dat je niet voldoende zou ventileren thuis. En dat geldt bij elke verwarming, dus ook bij vloerverwarming.

Bij deze is dat dus opgehelderd.

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake