Canada gezien

We hebben hier vanavond bij mijn tante al op tv even de foto’s van mijn mama gezien van onze reis. Het zijn er Ă©norm veel. En er zijn er hele leuke bij. Ook de foto’s van het Algonquin park zijn heel mooi om te zien. Zelf ben ik daar niet geweest. En bij deze hebben we Canada dus gezien hĂ©. Zowel op foto als in het Ă©cht, want morgenavond vertrekken we naar huis.

Als ze nu in Zaventem zo vriendelijk zouden willen zijn om niet te lang te staken en ons gewoon te laten landen, dan gaan wij heel tevreden naar huis gaan. Ondertussen staat onze vlucht toch al gepland met drie uur vertraging. Benieuwd wat dat morgen zegt.

Relaxing in Canada

Een relax weekje bij mijn tante in Canada doet me al echt wel deugd. Mijn nichtje heeft me Ă©norm goed gezelschap gehouden hier. Spijtig genoeg, voor mij dan, gaat ze morgen al naar huis. Zelf kijkt ze er denk ik wel naar uit.

Mijn ouders zijn terug van hun natuur-mid-weekje en hebben er duidelijk van genoten. Ze hebben zelfs een eland gespot en gevangen (in het fototoestel).

Ik mis mijn vriendje dat ik thuis heb achtergelaten wel. Ik ben benieuwd hoe dat allemaal gaat lopen als ik weer eenmaal thuis ben.

Maar eerst komt er nog een reisje. Waarschijnlijk vertrekken wij maandag met drie naar het noorden richting Montréal en Quebec. Ik kijk er wel naar uit om meer van Canada te zien. Na die watervallen en na Toronto wil ik hier nog wel wat bekijken!

Three-way Toronto

Gisteren gingen we al direct een dagje naar Toronto. En wat is natuurlijk het eerste dat je daar doet? In de CN-tower de lift naar boven nemen natuurlijk om te genieten van het uitzicht en de glazen vloer. Zo kregen we meteen al een mooi zicht van Toronto uit de lucht.

Vervolgens zijn we nog een hele namiddag en avond verschillende belangrijke plaatsen in Toronto gaan bezoeken. Het is ongelooflijk hoe hoog die gebouwen allemaal lijken vanop de grond. Ik was serieus onder de indruk. Ik voelde me maar nietig en klein eigenlijk.

Vandaag hielden we het dan iets rustiger. Deze middag zijn we met mijn nonkel zijn boot over het Ontariomeer vanuit Oakville de skyline van Toronto gaan bekijken. We hebben dan ook even aangemeerd aan de grote Toronto Islands die vanuit de CN-tower zo klein leken. Allemaal heel gezellig en heel leuk. Ik genoot met volle teugen.

Het idee voor de titel van deze post is ontsprongen uit het middagmaal dat mijn ouders hadden gekozen in de CN-tower: de Two-way Chicken: kip op twee manieren klaargemaakt samen op een bord, gekookte en gebakken kip.

Baby Boy

girafDeze avond zat ik gezellig in een zetel met een babytje op mijn arm. Zo fijn. Zo klein. Zo schattig. Stil. Rustig. Hongerig. Wenend. En weer kalm. Hij bleef schattig. Ik bleef gelukkig.

(orig fig)

Bijna Feest

Feest

 

Eigenlijk ben ik net te laat. Net te laat om te zeggen dat ik binnen exact Ă©Ă©n week mijn verjaardag kan vieren in Canada. Ik kijk ernaar uit. Naar de reis. Naar de rust en de drukte van vakantie. Ik ga genieten daar.

(orig fig)

Grote maten

Danku Hunkemöller!!! Een heel rek met bh’s en bikini’s voor maten E tot H. Ik ben u dankbaar. De keuze is natuurlijk in de winkels nog steeds niet zo uitgebreid als die voor de kleine maten. De bh’s zien er dan ook spijtig genoeg niet allemaal even sexy uit, maar ik heb toch een aantal bh’s gevonden waarmee ik tenminste een decolletĂ© kan dragen. Ik heb zelfs eindelijk terug een bikini waar ik volledig inpas. Zalig. Bedankt! En dit alles voor een goede prijs!

U hebt geen idee hoe lang ik hier al naar op zoek ben. Ik werd er eigenlijk een beetje gek van. Maar nu ben ik tevreden. Ik kan gelukkig op reis vertrekken!

Droom Zacht

dream1.jpg

(orig fig)

Hopeloos?

Altijd positief denken. Altijd het beste verwachten.

Het leidt naar een weg met teleurstellingen. De ene na de andere.

En toch hoop ik steeds opnieuw.
En opnieuw.
En opnieuw.

Verwaarloosd

Schandalig. Het is weer veel te lang geleden. En toch heb ik even geen zin om mijn leven met u te delen.

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat er misschien geen andere zaken gaan verschijnen…

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake