Praten praten praten

Ik ben in een enorm praatbui. Ik heb eigenlijk niets gepland staan. Ik ging eigenlijk enkel naar de zumba les gaan, maar dat heb ik afgeblazen met flauwe excuses. Verder heb ik al even getelefoneerd met mijn petekindje en haar zusje omdat ze mij een leuk kaartje hadden gestuurd van aan de zee. Zo heb ik dus ook even met mijn schoonzusje gebabbeld en wens ik haar nog veel sterkte. En nog steeds was mijn babbelhonger niet gestild. Een telefoontje naar de ouders kan er dan ook steeds wel bij, een praatje met mijn papa, een praatje met mijn mama. Eventjes onderbreken voor het avondeten en toen kwam het vervolg. Altijd leuk natuurlijk.

En nog steeds is mijn praatbui niet over. Ik wil nog zoveel zeggen. Ik weet niet wat. Misschien wil ik gewoon nog meer aandacht. Eigenlijk zou ik op café moeten gaan of bij iemand langsgaan, maar eigenlijk ben ik daar ook te moe voor. Ik steek het op de medicatie die ik de voorbije dagen weer genomen heb om mijn migraine de kop in te drukken. En verder troost ik mij met het gedacht dat het hele weekend nog goed vol zit met veel te maken praatjes, dus dat ik op het einde van het weekend wel uitgepraat zal zijn.

Meerdere momenten

vraagtekenEr zijn momenten dat ik me afvraag of de liefde wel groot genoeg is. En wat is groot genoeg? Is het voldoende dat ik enorm blij ben om hem altijd te zien? Is het voldoende dat ik hem enorm mis wanneer hij niet bij mijn zijde staat? Is de liefde tussen ons wel groot genoeg als ik me deze vragen stel?

Er zijn dan ook van die momenten dat ik me afvraag wat anderen erover denken terwijl ik weet dat dat helemaal niet belangrijk is. Wat belangrijk is, is hoe wij ons voelen en of wij tevreden zijn. Samen. Liever samen dan alleen.

Er zijn dan ook veel meer momenten dat ik gewoon gelukkig rondloop. Zonder meer. Zonder vragen over hoe het nu gaat, hoe het verder moet of hoe het ons zal vergaan. Gewoon tevreden met hoe het nu is. En ook dit schrijf ik dus met een glimlach op mijn gezicht.

(orig fig)

Bedrog

Al jaren ben ik overtuigd. Al jaren bleef ik vasthouden aan die ene vaste waarde in mijn leven. Zelfs toen er nieuwe spelers op de markt kwamen, ben ik niet overgeschakeld. Ik bleef mijn grote hulp verdedigen tegen alle mensen die wel overgeschakeld waren. Ik bleef trouw.

Deze morgen was het echter om zeep.

Om zeep

(fig via)

Vanuit mijn Yahoo emailadres werden spam mails verzonden naar alle mensen in mijn adressenlijst. Twee. Ik voel me bedrogen. Ik voel me hulpeloos. Moet ik nu eindelijk toch overschakelen naar Gmail?

Mijn excuses trouwens aan alle mensen die er last van hadden.

Mijn kasteel!

Groot. Oud. Prachtig gelegen tussen de heuveltjes. Omgeven door bossen. Met veel torentjes. Zwart. Donker. Mysterieus.

You Are the Castle

You are a bit of a homebody and even somewhat of a loner. You function best when you’re all by yourself.
Other people see you as mysterious and even a little scary. They don’t understand how deep and complicated you are.
You have many layers to your personality, and there is always a surprise waiting around the corner with you.
You aren’t as scary as you seem, but you are intense. You require people to confront things about themselves that they rather not know.

What Part of a Fairy Tale Are You?

Het was dringend tijd voor nog eens een testje. Met een aantal zinnen ben ik volledig akkoord, maar bij andere vraag ik me echt af of ze waar zijn. Zo heb ik niet het gevoel dat ik het beste functioneer op mezelf. En zien jullie mij als schrikaanjagend? Ben ik intens? Confronteer ik jullie?

Ken je grenzen

chips

Er zijn grenzen aan wat kan en wat niet kan. En wat volgens mij helemaal niet kan zijn chips op kantoor! Zelfs niet als ze mooi op een bordje liggen. We zitten allemaal achter een laptop of vaste computer. Iedereen werkt dus met een keyboard. Daar is absoluut geen plaats voor chips!

Een beter plaats voor het eten van chips is thuis bij een filmpje, in de cinema, op een feestje, … en ga zo maar verder.

(orig fig)

‘t is Feest

Wat leuk! Terug wat leven hier! Dat heb ik toch een beetje gemist hoor! Ook al zegt iedereen me dat een gemiddelde van vier reacties per post wel een mooi aantal is. Dankuwel voor de reacties dus!

Verder geniet ik dus rustig van deze feestdag. Straks ga ik nog naar de Metropolis om mijn eerste 3D film te zien. Ik ben echt enorm benieuwd. En nadien ga ik waarschijnlijk lekker eten op linkeroever.

Zalig zo’n rustdagje midden in de week!

Gemiste Kans

Hoe minder reacties er zijn, hoe minder zin ik heb om iets te schrijven. Hoe meer ik schrijf, hoe meer kans ik heb op meer reacties.

Eigenlijk is het niet eerlijk.

Vieren

(via)

En bij deze wou ik dus ook even vermelden dat ik hier toch al 503 posts geschreven heb, wat ik toch een serieus aantal vind. Spijtig dat ik het zo voorbij heb laten gaan, maar we zullen mijn 1000ste post extra goed vieren in de toekomst zekers!

Ook heb ik in totaal al zo’n 2041 reacties gekregen. Dat zijn toch ongeveer vier reacties per post. Ik kan dus eigenlijk niet klagen! We gaan gewoon zo verder!

Quote van de Week: Geluk

happiness hands

(via)

Happiness is not something you postpone for the future;
It is something you de
sign for the present.

Jim Rohn

Spijtig dat ik andere dingen daardoor wel blijf uitstellen tot op het laatste moment.

Tijd voor Folklore

Snel snel over het festival:

  • het optreden van Georgië was fantastisch! Ze kregen maandag een staande ovatie en ze hadden het zeker en vast verdiend. Het is ongelooflijk hoe ze over het podium glijden en de actie die erachteraan komt moet zeker niet onderdoen!
  • De spontane muziek op zondagmiddag van Montenegro was super. Gezelligheid en ambiance was er zeker.
  • De stoet was niet veel soeps meer in de Kasteeldreef… maar naar het schijnt in het begin nog wel.
  • Toch spijtig dat Senegal niet aanwezig is.
  • Leuk dat je op zoveel plaatsen buiten gezellig iets kan drinken in plaats van alleen aan de Riddershoeve.
  • Fijn om die tante uit Canada nog eens terug te zien.
  • Braziliaanse costuums zijn even schaars als je zou verwachten.
  • De ambiance die je bij Brazilië verwacht is echter terug te vinden bij Italië.

En hiermee zal u het nu moeten doen, want ik ben bij een filmpje blijven plakken en ga nu aan de toog op het festival plakken. Een goede avond!

Regenboog gezien?

Ik zit hier eventjes moederziel alleen bij mijn ouders thuis. Zij zijn naar de voorstelling en ik ga later deze avond naar daar. Verder hadden zij dit weekend nog een Rock Werchter programma opgenomen, dat ik hier dus eventjes ga bekijken. Ik kom waarschijnlijk daarna hier nog even terugzitten om nog wat te vertellen.

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake