Zorgeloos Weekend

Ik hou niet van inpakken. Ik stel uit. Ik maak er me zorgen over.

Oplossing: Een beetje klaarleggen op tafel. Pen en papier naast mijn bed om op te schrijven wat ik nog moet meenemen en wat ik nog moet doen voor ik vertrek. Geen zorgen maken.

En het uitvoeren zal allemaal morgenavond in het laat moeten gebeuren, maar het zal zoals altijd wel in orde komen. Het is trouwens ook maar een uurtje rijden.

Het is absoluut tijd voor ROCK WERCHTER!!!

Stiekem moet ik er nog één werkdagje op wachten.

Rijk Antwerps Aanbod

Eigenlijk wou ik vorige week al vertellen over wat ik dit weekend allemaal wou uitsteken. Het aanbod in Antwerpen was enorm. Nu kan ik echter vertellen wat er gebeurd is.

Het begon donderdagavond. Even meedoen met de voetbalgekte. Het plan was om dat in Nederland te gaan doen, maar wegens het mankeren van een BOB en een artikel over De Oude Vaart (oftewel Holland House) zakten we dus gewoon af naar het Theaterplein, hier in Antwerpen. Geweldige sfeer. Suppertoffe Hollanders. Geweldige wedstrijd. Toffe avond!

Na vrijdag nog een laatste dagje werken voor het weekend, was het tijd voor het Bierpassie weekend. Samen met wat vrienden ging ik naar de Groenplaats om te genieten van het aanbod aan Belgische Bieren. Zelf ging ik voor de fruitbieren zoals appelbier (die van Lindemans is precies appelsap, die van Timmermans smaakte eigenlijk niet naar appel, maar was wel zoeter dan gewoon bier), aardbeienbier (je hebt precies een aardbeienyoghurtje in je handen) en een Oude Kriek (veel te zuur). Ik proefde echter ook nog andere bieren die de mannen hadden besteld natuurlijk, waaronder wel een aantal lekkere.

Zaterdagmiddag was het dan tijd om in Borgerhout te genieten van Borgerrio, een zuiders festivalletje. We liepen over de ‘braderij’, genoten van een terrasje, de stoet van schaars geklede dames en slechte muziekinstallaties, wandelden langs het poppentheater, bleven staan bij enkele podia waar de mensen werden aangespoord om een soort van Zumba mee te dansen en genoten natuurlijk volop van het goede weer. Op het eind bleven we, net zoals vorig jaar, staan bij het Afrikaanse podium. Eerst zagen we daar Rama Burundi, een geweldige percussiegroep. Zelfs de kleinste van de groep moet zeker en vast niet onderdoen voor de anderen. Vervolgens kwam Anioma Cultural Dance Group, een Nigeriaanse groep, waar ik me natuurlijk nu veel meer door aangetrokken voel doordat mijn vriend Nigeriaan is. Buiten het feit dat er telkens een vrouw door de microfoon kweelde, was het een mooi optreden. Spijtig dat mijn vriend er niet was om ons te vertellen waarover ze zongen. We sloten deze aangename middag af met een lekker Borgerrio Cocktail (zwarte wodka, bosbessensiroop, een beetje bruiswater en een aardbei op je glas).

Zaterdagavond was het dan tijd voor een goed feestje samen met mijn vriend. We trokken naar het Mechelse Plein, waar waarschijnlijk voor de laatste keer de Mechelse Plein Feesten georganiseerd werden. We zagen nog een stukje van El Creme Glace Ques, die ik zelf iets minder geweldig vond. De sfeer zat er echter wel al in en we genoten van een drankje en een babbeltje. Daarna was het tijd om alle remmen los te laten met DJ Axel Daeseleire. Feest gegarandeerd. Hier en daar kwam ik nog wat bekende mensen tegen, wat altijd leuk is. Mijn avond werd afgesloten met een romantisch wandelingetje naar huis.

Zondag. Rust nodig. Warmte. Zon. Zalig. Ik begon de dag met het opzetten van mijn nieuw goedkoop tentje voor Rock Werchter, controleerde dat alles ok was en probeerde het weer op te vouwen. Vervolgens ben ik bij mijn broer in de tuin wat van de zon gaan genieten.

Spijtig genoeg zijn de Ramblas er dus overgeschoten en van het Summer Festival heb ik enkel genoten op tv. Je kan echter niet alles doen hier in Antwerpen en ik had dit weekend absoluut geen klagen. Zo mogen er nog weekendjes volgen!

tuuuuuuuuut

Nog even geduld… U wordt zodadelijk verder geïnformeerd…

Speciaal voor mijn trouwe lezer!

Lien van de Kelder

En voor zij die er niet genoeg van kunnen krijgen zijn er nog veel meer foto’s, een eigen webpagina en dan nog een groen filmpje!

Woordenstroom

Soms ligt het onderwerp al vast. Soms komen de woorden aangelopen. Nu nemen ze mij in de maling. Het onderwerp wil ik niet meer. De woorden gaan verloren. Ik probeer er nog snel een aantal te vangen, maar eigenlijk heb ik er de fut niet meer voor. Ik ga gewoon nog wat woorden tot mij laten komen in mijn bedje.

De dag na morgen

(via)

De nieuwe Babbel Box

Jullie hebben het misschien al gevonden en gezien. Voor zij die nog niet waar het over gaat, zet ik hier in kleine uitleg.

ChatIk kwam een leuk extratje tegen van google. Een google Chat box voor op je website te zetten. Het idee dat lezers dan even een babbeltje kunnen doen met mij, sprak mij wel aan. Zij die mij kennen, weten dat ik graag babbel. En zo is dus de Babbel Box aan de linkerkant ontstaan. Wanneer ik online ben, kan je er op klikken en zo even met mij praten. Dat kan over alles gaan. Laat je volledig gaan! Maar vertel in het begin van het gesprek misschien wel even wie je bent, want ik zie natuurlijk alleen maar “Guest”.

ChatNatuurlijk ben ik niet heel der dagen beschikbaar. Ik kom meestal alleen maar ‘s avonds of in het weekend naar mijn blog, dus je moet natuurlijk ook al geluk hebben om mij online te zien.

Verder weet ik ook niet hoelang het gaat blijven bestaan. Ga ik het leuk blijven vinden? Worden er leuke gesprekken gevoerd? Wordt het gebruikt? Is het de moeite? Dat zijn allemaal vragen die pas in de toekomst beantwoord kunnen worden.

In ieder geval, wil je eens iets kwijt dat je niet als commentaar wil zeggen, dan kan je dat via mijn Babbel Box aan mij vertellen. Succes!

Luie zaterdag…

Een zeer gezellige leuke vrijdagavond maakte dat ik laat in mijn bedje lag. Ik geraakte er dus deze morgen ook niet uit om te gaan sporten. Daardoor heb ik nu het gevoel dat het een luie zondag is. Spijtig genoeg voel ik me daar niet goed genoeg bij omdat ik nog zeker vier dingen op mijn lijstje heb staan die ik voor vanavond gedaan wil hebben. Dus, het is zeker en vast tijd om in actie te schieten.

Eenvoudiger gezegd dan gedaan.

Eenvoudiger gedaan dan ge denkt, zei mijn ex daar altijd achteraan. En in de meeste gevallen heeft hij daarin wel gelijk, dus hier ga ik.

Geen woorden nodig?

Geen woorden nodig?

Tijd voor weer iets nieuws?

Jaja, … een teaser … om het in de woorden van de voorsteller te zeggen… Alleen weet hij evenmin als jullie wat er gaat komen. Ik heb wel iets in gedachten. Ik hoop dat het leuk wordt. Vooral ‘s avonds dan. Spijtig genoeg dus niet zo voor de mensen die hier in de loop van de dag komen lezen.

Ik heb ook geen idee hoe lang ik het zal blijven volhouden. Misschien vliegt het er zo weer af. Bij deze heb ik al veel te veel verteld, vind ik zelf.

Afwachten dus.

Dinsdag blues?

Dat is nu al de tweede dinsdag dat ik me slecht voel. Maar, deze keer heb ik me na het werk niet laten doen. Ik heb me voorgenomen om direct eten te maken als ik thuiskwam. Vervolgens nam ik me voor om enkel niet naar de Body Jam te gaan als ik me tegen dan beter voelde. Resultaat: Ik heb genoten van mijn lekker gekruid eten. Ik had nog rustig de tijd om wat te relaxen. Ik voelde me dus beter voor de body jam en daardoor wou ik wel gaan!

Nu ben ik terug. Vermoeid. Tevreden.

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake