Iets

Luie zaterdag. Luie zondag. Zo gaat dat niet eh… Tijd om in actie te schieten dus. Er moet nog heel wat gebeuren voor ik straks kan gaan eten. Dus, geen lange post hier, maar gewoon een kribbeltje om maar iets te zeggen.

Serieus?

Mooie Bedenking 12

Keuze van de Lezer: Sneeuw

Robbe koos voor SNEEUW. Sneeuw bestaat uit enorm veel sneeuwvlokjes.

sneeuw

Het leven van een sneeuwvlokje: AAAAAaaaaaaaaaaaaaa BOEM!

Het leven van een sneeuwvlokje hier bij ons: AAAAAAAaaaaaaaaaaaa BOEM! Ween ween, en weg was het vlokje.

Het leven van een sneeuwvlokje in de bergen: AAAAAAAaaaaaaaaaaaa PLOF! Oh, allemaal vriendjes. Leuk!

Het leven van een sneeuwvlokje dat in een lawine terecht komt: AAAAAAaaaaaaaaaa PLOF! Oef, dat heb ik al overleefd. AAAAAAAaaaaaaaaah rol rol rol. Oef. Rust.

De Eerste Les

De eerste les zit erop. Het was vermoeiend. Het was niet echt super leuk, maar ook niet vervelend of saai. Een les spinning trekt enorm veel op gewoon fietsen en ik denk dat ik eigenlijk nog het liefst ga fietsen. Toch zal ik nog wel eens naar een les spinning gaan omdat het me een goed gevoel geeft achteraf. Ik heb gevoeld dat ik aan mijn conditie werkte. Ik heb spieren gevoeld die ik anders niet gebruik en dat zal ik morgen spijtig genoeg ook wel merken.

Gisteren heb ik me dus ingeschreven in een fitness, een abonnement voor drie maanden genomen en besproken welke groepslessen er bij mij zouden kunnen passen. Gewoon fitnessen zie ik me nog niet doen, maar wie weet wat de toekomst brengt. Eerst wil ik proberen om minstens één keer in de week een groepsles te volgen. Ik hoop daardoor wat actiever te worden en een betere conditie te krijgen.

Trouwens, toch wel grappig dat een post met zo weinig informatie altijd direct zoveel reacties uitlokt.

De Start

Ik ben weer met iets nieuw gestart. Om correct te zijn, start ik waarschijnlijk morgen. Ik ben enorm benieuwd!

Mijn Vampiertje

You Should Date a Vampire

You’re attracted to intense, complicated people. You think danger is sexy.
You’re willing to risk your heart (or even your neck) if it means you get to be with a super hot, super powerful vampire.
You think that there’s a fine line between pain and pleasure. And you’re certainly willing to learn exactly where that line is.
You think there’s nothing hotter than a vampire falling for you. You’re honored to be chosen by such an experienced and wise creature.

Could You Date a Vampire?

Nu zal ik mijn best nog moeten doen om hem te vinden. Of hij zou mij kunnen vinden natuurlijk! Spannend.

Stiekem heeft deze test wel gelijk. Ik zie ook altijd wel graag naar een vampieren film, alhoewel er nog enorm veel zijn die ik nog niet gezien heb.

Stille Gedachten

Spreuk bomen

(via)

Klokje

En nu staat het klokje juist. Danku Mama!!!

Nu nog mijn klokje in de auto eens goed zetten en dan ben ik volledig klaar voor het winteruur.

Bruggen Bouwen

Ik ben niet sterk in het loslaten van een aantal problemen. Ik hou ze vast. Ik erger me dan dood. Ergens wil ik er dan wel iets aan veranderen, maar dan ben ik weer te koppig. Ik zoek manieren om er niet aan te denken, maar het blijft aan me knagen. Ik verwacht dan dat de ander merkt dat er iets mis is. Ik verwacht dan dat de ander mij aanspreekt en me vraagt wat er mis is.  Ik wil er dan wel over praten en het vervolgens achter mij laten.

Soms gebeurt dat echter niet. De ander spreekt me niet aan. Er gonzen verschillende vragen en gedachten in mijn hoofd: Weet de ander wel dat er iets mis is? Is het toevallig dat de ander al een paar dagen niet tegen me spreekt, wegens te druk met andere bezigheiden? Weet de ander dat er iets mis is, maar is de ander gewoon koppiger dan mij?  Is er misschien helemaal geen probleem? Maak ik het voor mezelf weer moeilijker dan nodig?

Op deze manier komt er ook helemaal geen confrontatie. De brug wordt opgeblazen. In duizend stukjes. Als een puzzel. Een andere brug wordt verband. Omhuld door een warme, rode gloed. Het zal moeilijk zijn om ze beiden weer op te bouwen.

Daarstraks

De werkdag loopt op zijn einde. Mensen zoeken hun spullen bijeen en pakken in. Ze gooien hun laatste rommeltjes in de vuilbak en zetten hun glas in de afwasmachine. Ze nemen hun jas en wandelen richting uitgang. Hier en daar wordt er nog wat gebabbeld. Het geroezemoes neemt toe.

Vandaag blijf ik langer. Overslapen heeft zo zijn gevolgen.

Op het uur van vertrek van de andere collega’s is het moeilijk om geconcentreerd verder te werken. En daarom schrijf ik dit korte tekstje. Nog dik een uur te gaan.

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake