Over spoken, zombies, vampieren en heksen

Loopt er een spook of een zombie rond in uw huis? Wordt u achtervolgd door een vampier? Bent u zelf een spook in een ander huis? Bent u de vampier die graag andere vampiertjes wil bijmaken? Of bent u gewoon een heks die tovert en speciale kruidendrankjes maakt?

Ik zal de spits afbijten en vertellen hoe het bij mij zit.

Your Home Is Not Haunted

There’s nothing particularly creepy about your home. Anything you notice is probably quite normal.
You probably already knew that your home isn’t haunted. In fact, you may not even believe in homes being haunted.

Your home is welcoming, warm, and comfortable. Even on the coldest and deadest of nights, you feel safe.
Your home is the perfect place to watch a terrifying horror movie. No matter how scared you get, you’ll sleep soundly afterwards.

Is Your Home Haunted?

Wat een geluk, ik moet mij al geen zorgen maken dat jullie bij mij thuis komen spoken.

You Are a Vampire

Like a vampire, you can be a bit cold and heartless at times. You are very calculating.
You think with your head, and you know better than to follow your heart.

While you are as thick skinned and resourceful as a vampire, you aren’t necessarily as evil.
You can easily manipulate people into doing what you want. Whether you actually choose to manipulate them or not is a different matter.

Are You A Vampire, Witch, Or Zombie?

En jullie moeten dus geen schrik hebben dat ik bij jullie kom spoken of dat ik jullie omtover in een kikker of een steen. Misschien moet je wel schrik hebben als je ‘s nachts in het donker door Antwerpen loopt. Ik sta ‘s nachts altijd klaar voor een lekkere hap. Misschien moet ik eens samen met een andere vampier afspreken. Dat kan nog een leuke nacht worden!!

Te Min

Een tijdje geleden schreef ik komend stukje, maar het is weer waar. Het is regelmatig waar.

——————-

Soms voel ik me te min. Op mijn werk. Onder vrienden. Alsof ik niet goed genoeg ben voor hen. Alsof ik beter zou moeten zijn. Het gevoel haalt me neer. En dat gevoel zorgt er waarschijnlijk eveneens voor dat ik niet meer zo goed luister als dat ik zou moeten luisteren, of dat ik niet meer zo sociaal ben bij mijn vrienden. Hierdoor voel ik me dan weer slechter. Te min.
Nu, jullie kennende, gaan jullie hier allemaal zeggen dat dat nergens voor nodig is en dat ik niet te min ben en dat ik alles kan zijn wat ik wil zijn. Wel ja, dat is allemaal waar. Ik weet dat. Maar tussen weten en voelen ligt nog een hele kloof. Het gevoel volgt niet altijd wat het verstand zegt. Het verstand houdt ook niet altijd rekening met wat het gevoel zegt. De twee samenbrengen zou de oplossing zijn. Het beste nemen uit twee werelden. Zorgen dat ik altijd gelukkig ben en dat ik me nooit te min voel, want ik weet dat ik niet te min ben.

Allemaal Knopjes

Man - Vrouw

Ik weet het, het spreekt niet in mijn voordeel. Maar ik vind het toch geweldig.

(via)

Fladderende Vlinders

De vakantie gaat verder:

Ergens in de namiddag. Wie zal het zeggen? Ik leef zonder uur, puur gebaseerd op de zon. Ik zet mij nu eventjes in de zon om zometeen een verfrissende duik te kunnen nemen. Warm. Ik heb al genoten van de rust, van het lezen, van de vlinders, van de berg die zich voor mij uitstrekt en van het kabbelende water van de Lot.

Iets minder plezierig is dat ik deze morgen nog migraine had en dat ik mijn eerste insectenbeet heb op mijn arm. Buiten een bultje heb ik er eigenlijk geen last van. En mijn verkoudheid is ook weggebleven. Het gaan eten op de camping is voor deze avond en morgen trek ik weer verder. En dan nu het zwembad in.

Vlinders in Canilhac

Avond. Ik zie bijna niet meer wat ik schrijf. Ouders hebben gebeld. Leuk. Ik heb C (een volksdansgast van mijn ouders uit Zuid-Frankrijk) gesmst. Geen antwoord gekregen. Ik zal morgen wel zien zekers. Mischien dan ook naar M (andere gast van ouders uit Zuid-Frankrijk) sms-en. Nu stoppen met schrijven want ik zie niet genoeg meer. Slaapwel.

Leegte

Lang geleden dat ik mijn vingers over mijn pianotoetsen liet gaan. Het was nodig. Ik wou er mijn emoties in kwijt. Spijtig genoeg was dat niet voldoende. Ik heb het gevoel dat ik nog wat kwijt moet, maar ik vind zoals gewoonlijk de juiste woorden niet, dus laat ik het hier maar weer bij.

Stilte

En soms valt er niet zoveel te zeggen.

Agenda

Lily Allen – Night of the Proms – Anouk.

Leuke vooruitzichten voor mezelf. Het werd tijd want het vorige concert is alweer een tijdje geleden. En ik doe dat wel graag.

Wat heb jij nodig?

You Need Acceptance

You aren’t truly happy in life unless you are able to accept yourself, flaws and all.
You also need to be accepted by other people. You like feeling you belong and that you’re not being judged.
You are a welcoming and open minded person. It’s not hard for you to accept others for who they are.
You believe that everyone is happiest when we live without judgement or prejudice. And you’re doing your part to make that happen.

What Do You Need Most?

Dat klopt weer. En wat hebben jullie nodig?

Enthousiasme gezocht

Ik wou dat ik met meer enthousiasme door het leven kon gaan. Dat ik mij kan kwaad maken als ik ergens serieus ontevreden over ben. Dat ik gelukkig kan zijn zoals een kind dat is. Dat ik triest kan zijn wanneer ik daar zin in heb. Dat ik mijn emoties de vrije loop kan laten zonder mij iets aan te trekken van de mensen rond mij. Het is een wens. Het is misschien zelfs iets dat ik kan nastreven wanneer ik er mijn best voor doe. Maar eigenlijk wil ik dat het er automatisch is. Vooral dat gelukkig zijn als een kind.

Hardleers

Wanneer ga ik nu eens leren om van zondag op maandag voldoende nachtrust te halen? Dat wreekt zich elke keer! Weer op tijd mijn bed in dus. Slaapwel.

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake