Zomer

Eigenlijk wilde ik jullie nog zoveel vertellen voor mijn vertrek. Ik wilde jullie zeggen hoe geweldig BorgerRio was. Het gaf mij een enorm zomergevoel die dag. Vakantie. Natuurlijk waren ook het BierProeverij op de Groenplaats en het optreden van Axl Daeseleire op het Mechels Plein heel leuk. Om nog maar te zwijgen over het volksdansfestival in Schoten dat weer niet onderdeed voor andere jaren.

Zoveel dingen die ik uitgebreid wou beschrijven, maar jullie zullen het hiermee moeten doen, want als ik terugkom uit mijn vakantie zal ik wel weer andere dingen te vertellen hebben.

In ieder geval, jullie hebben hier nu een tijdje vrij spel. Geniet ervan.

Voorbereidingen

Ongelooflijk. Mijn Visa is in orde geraakt. Ik heb deze week gezorgd dat ik in orde was voor de Franse en Spaanse wetgeving door een tweede gevarendriehoek en reservelampjes aan te schaffen. Verder nog andere  voorbereidingen getroffen. Gestresseerd geraakt. Gekalmeerd. Dankzij vrienden en familie. Ingepakt geraakt. Dankzij mijzelf en de hulp van de ouders. Geweldig hoor!

In ieder geval, ik ben er klaar voor. Hopelijk zijn Frankrijk en Spanje ook klaar voor mij.

Piekeren

Piekeren is wat ik nu meestal in mijn bed doe. Niet slapen, niet rusten, niet lezen, …. enkel maar piekeren. Het zorgt dat ik weer verschrikkelijk slecht slaap, slecht uitgerust ben enzovoorts… u kent het verhaaltje al.

Het piekeren komt natuurlijk door de voorbereidingen van mijn reis. Ik voel me er nog helemaal niet klaar voor. En hoe meer ik erover nadenk hoe meer schrik ik heb om te gaan. Maar, het zijn positieve angsten. Ik ben benieuwd en enthousiast. Ik ben wel een beetje bang, maar ik kijk er ook énorm naar uit.

duikenMorgen heb ik nog een dag om alles goed voor te bereiden, dat wil zeggen de was doen, strijken, inpakken, wegen opzoeken, adressen opzoeken, campings bekijken, … Vervolgens nog drie dagen werken en dan is het zover: mijn sprong in het diepe!

Visa Verdwenen

VisaOm het nog even spannend te maken voor mijn vakantie, is gisteren mijn Visa kaart ingeslikt bij de Fortis bank. Ik wou nog even testen om te zien of ik de code nog wel wist. Goed dat ik nog getest heb, maar spijtig dat ik het zo laat gedaan heb.

Ik heb dus nu net mijn best gedaan om bij Fortis-kantoren te weten te komen waarom mijn kaart ingeslikt is. Zij gaan zelf naar de Visa-maatschappij bellen en bellen mij nadien terug.

Ik ben benieuwd. En ik hoop dat ik mijn Visa kaart terug heb tegen het einde van de week.

Gelukkig Gelach

Mooie Bedenking 9

Lachen en plezier maken is me deze week al wel goed gelukt. En de komende weken zal dat ook wel geen problemen geven. Hopelijk is dat voor jullie ook zo. Lachen is gezond!

Rommeltje

Vermits het mij duidelijk ‘s avonds of in het weekend niet meer lukt om hier nog eens iets te schrijven, offer ik er vandaag een deel van mijn middagpauze voor op. Schandalig dat dit rommeltje mijn eerste post van juli zal zijn.

De reden van het zolang niet schrijven? Het goede weer, genieten van de zon, genieten van de zomer, lachen, spelen, blij zijn, … De laatste week is dan weer volledig gespendeerd aan het Schotense volksdansfestival, alwaar mijn ouders steeds gastgezin zijn. Gisterenavond wou ik zo eens een avondje overslaan en lekker rustig thuis blijven, maar dat gaat me dus niet af. Weten dat het festival bezig is en dan thuis zitten. Dat gaat gewoon niet samen. Ook de volgende twee avonden zal ik dus te vinden zijn in het park van Schoten.

Verder komt mijn vakantie akelig dichtbij. Ik zou nog heel wat voorbereidingen moeten treffen en alles is weer uitgesteld naar de laatste moment. Maar, praktisch gezien, zal het wel weer allemaal in orde komen. Vanavond eens een lijstje maken van wat er allemaal nog moet gebeuren en dan heb ik een week om dat lijstje af te werken. Dat is allemaal nog wel haalbaar. Alles komt altijd goed, weet je nog?

Wist je trouwens dat ik altijd eerst mijn post schrijf en nadien pas een titeltje verzin om bovenaan te zetten?

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake