9 minuten

Wel, 9 voor 10. Dat geeft me nog 9 minuten om te bloggen, want ik heb me voorgenomen om om 23u hier af te sluiten. En eigenlijk ben ik ook al wel moe. Dus ik ga mijn voornemen volgen.

Wat ik eigenlijk allemaal wou bloggen, maar waar u dus nog even op moet wachten:

  • Een testje van blogthings want dat is eigenlijk al wel even geleden.
  • Vertellen dat ik op weekend ga en met wie en waarnaartoe. Sommigen onder jullie weten dat natuurlijk al wel. De rest zal waarschijnlijk moeten wachten op een verslag achteraf.
  • Vertellen dat het weer tijd voor verandering is. Sommige dingen zullen hier wegvallen, andere komen erbij. Weer anderen zullen beetje aangepast worden… U zal het allemaal nog wel merken.
  • Er was nog iets… even denken… niet te lang… want dan is mijn tijd op… mmm…. ik weet het niet meer… spijtig.

En verder wou ik ook nog even melden dat ik toch nog last had van hoofdpijn vandaag. En dat ik denk dat het aan stress ligt en dat ik mij meer zorgen maak dan dat ik zou moeten doen. Nog twee dagen en dan kan ik lekker relaxen. Het is nodig.

Goed dat ik vanavond ook al een aangenaam en ontspannen avondje had. Ik ben nog eens gaan lesgeven en het was blijkbaar de laatste les. Zij verhuist volgende week. Ze noemde mij haar vriendin en zei me dat ik zeker en vast welkom was in hun nieuwe huisje en dat ik zeker maar eens moest langskomen. Ik was ontroerd.

En met dat leuke gevoel, kruip ik in mijn bed. Slaapwel!

Mmmm….

Bananenmilkshake

Ik kijk er al naar uit…

Frustratie

Een hele week is er voorbij gegaan. Maandag van mijn werk naar huis gegaan met migraine. En die is de hele week niet verdwenen zoals anders na twee dagen. Ook de pilletjes die ik gewoonlijk neem, deden het deze keer niet. Goed, ik moet eigenlijk al blij zijn want de migraine-aanval was minder intensief dan vroeger. Enkel achter een pc zitten ging niet, tenzij voor korte momenten. Geen werk dus. Een hele week niet. Zelfs vandaag stond ik nog op met koppijn.

Mawa is deze week een keer komen babbelen. Ik ben naar mijn psycholoog geweest. Ik heb vrienden gehad die me steunden. Een toneelstukje van Osea dat me afleidde. Ouders die me hielpen met ontspannen. Ik ben hen allemaal dankbaar natuurlijk. Zij hebben er samen voor gezorgd dat ik de week doorkwam. En zo zit ik sinds vanmorgen zonder koppijn. Nu is de kunst om het zo te houden. En eerlijk gezegd heb ik toch een beetje schrik voor morgen. Ik wil écht gaan werken en ik ga daar dus ook wel vanuit. Maar die angst, die blijft.

En nu proberen van de rest van deze avond aan leukere dingen te denken en mij verder te ontspannen.

Monoloogje

Soms wil ik gewoon schrijven. Zoals nu. Ik weet niet wat het zal worden of over wat het zal gaan. Ik ben even benieuwd als jullie.

Soms is het tijd om alles eens op een rijtje te zetten. Soms is alles een chaos en zie je het allemaal niet meer zitten. Soms is de wereld mooi en kleurrijk. Soms draait die zo snel rond dat je zelf niet meer kan volgen. En ja ik zuig dit nu allemaal uit mijn duim.

Misschien moet ik gewoon blij zijn met wat ik allemaal heb en alle goede dingen in mijn leven. En dat zijn er veel. Misschien moet ik dat ook onthouden op mijn moeilijke momenten. En misschien moet ik hier minder zeveren en meer interessante dingen zeggen, maar ja… dit ben ik. Hopelijk hebt u toch genoten van deze blik op mijn leven.

Bij de dokter

Hij leest de knack. Zij kijkt rond. Ze bekijkt haar nagels. Ze droomt weg. Samen wachten ze. Zonder op te kijken gaat zijn hand naar het hare. Heel natuurlijk neemt zij zijn hand. Daar zitten ze dan. Samen. Daar zijn geen woorden voor nodig. Zelfs geen blik. Maar het gevoel was duidelijk wel aanwezig.

Dagdromen

Mooie Bedenking 6

Perfect voor een luie zondag. Geniet ervan!

Tijd opvullen

Mooie bedenking 5

Een perfecte bezigheid voor een zaterdag, vind je niet? Misschien doe ik daar zelf vandaag ook wat aan.

Warmte

You Are Warm

You are as patient, as outgoing, and as nice as you can be.
You understand people well, and you mostly enjoy being around them.
You are a naturally warm person, but you do have times when you’re feeling a bit distant.
But even when you’re feeling distant, you try to be empathetic. You always go the extra mile.

How Warm Are You?

En meer moet daar niet over gezegd worden. En hoe warm zijn jullie?

Toegevoegd

linksDeze week (aleja, vorige week voor jullie die dit nu lezen natuurlijk) heb ik nog eens mijn Betere Blogs aangevuld. Er zijn een aantal Spaanse blogs aan toegevoegd, een aantal over IT-stuff en een aantal Engelstaligen. Dus ik zou zeggen, als je vind dat hier deze week te weinig te lezen valt, is het tijd om nog eens op ontdekking te gaan.

Ik wil er jullie nog wel even aan herrinneren dat er maar telkens 10 getoond worden. Wil je er andere zien, druk dan op de refresh knop van je browser. Amuseer jullie.

Ben jij toevallig een blogger die zijn/haar naam niet kan terugvinden in de lijst, zet hier dan een reactie. Als ik jou blog leuk vind om te lezen, dan kom je er zo bij.

Fantastisch Evenwicht

Mooie Bedenking 4

Kort en bondig. Het is dag 3 van mijn pc-loos experiment (buiten het werk dan natuurlijk). Het zal wel meevallen zekers.

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake