Kampeer Lijstjes

Jaja, vrouwen houden van lijstjes. Altijd en overal! Ik zal het zeker en vast niet ontkennen. Dus werd het dringend tijd dat ik op deze blog ook eens een lijstje samenstelde.

Overmorgen vertrek ik samen met mijn ouders naar … maakt mij niet uit eigenlijk. Een camping in de Ardennen of in Luxemburg. Samen met mijn broer en zijn gezinnetje, mijn hollandse tante en haar gezinnetje, … Altijd een enorm fijn weekend. Weer of geen weer.

Maar dus, het samenstellen van een lijstje, een todo-lijstje in dit geval:

 • Nog wat uitrusten na het lange werken en het late eten vandaag.
 • Voorbereiden op actie!
 • Afwassen.
 • Al eens kijken wat er in mijn sportzak moet zodat ik desnoods nog een laatste wasje kan opzetten.
 • Mijn ouders vragen dat ze ook een gemakkelijke stoel voor mij meenemen. (Dit is bij deze gebeurt want zoals jullie weten leest en reageert mijn mama hier regelmatig.

Goh, dat valt eigenlijk best nog mee. Zie, lijstjes maken helpt. Dus vervolledigen we met een niet-te-vergeten-lijstje:

 • Leesboek
 • Spaans boekje
 • Pillen
 • Kledij natuurlijk
 • Kado voor de schoonzus die ik al enorm curieus gemaakt heb.
 • Pillamp
 • … denk denk … Toiletzak (met alles erop en eraan natuurlijk)
 • Uno
 • Fototoestel + batterijen + batterijoplader + 2gig kaartje

Hmm, ik heb het gevoel dat dat lijstje nog wat aangevuld moet worden? Wat mag ik nog niet vergeten voor een kampeerweekendje? Help!

Btw, moest ik morgen geen tijd meer hebben om nog goeiedag te zeggen hier. Tot maandag!! En allemaal een prettig lang weekend!!!

Reacties en Statistieken

Al een tijdje wil ik iets schrijven over de reacties op mijn blog. Een paar dagen geleden schreef Patricia er ook over. Je vindt daar hoe simpel het is om commentaar achter te laten op een blog en hoeveel het betekent voor de schrijver of schrijfster van een blog. En ja, dit geld voor mij ook. Commentaar krijgen op je posts is leuk. Een positieve reactie of zelfs een negatieve. Interactie is altijd tof.

En ik dacht ook dat ik mij verder niet interesseerde in statistieken. Het enige belangrijke zijn toch de reacties die je krijgt zeker. Welnu, het was inderdaad niet meer voldoende. Als je een paar dagen geen reactie krijgt is dat niet leuk. En om dan te kunnen zien dat er toch wel 30 mensen op je blog zijn geweest om iets te lezen blijkt toch wel leuker te zijn dan ik verwachtte.

Een aantal random weetjes over deze blog en volgens mij de leukste natuurlijk: (dankzij google analytics dat ik sinds 21 april 2008 in gebruik heb)

 • Er zijn al 60 mensen op mijn blog geweest. De meesten van hen komen uit België of Nederland. Ook zijn er een aantal verkeerdelijk op mijn blog gekomen vanuit Duitsland en Brazilië. Meer dan de helft kwam kijken op vorige donderdag en brachten gemiddeld 3 minuten door op mijn blog.
 • Mensen komen vooral op mijn blog via Koffiekitten, Chriske en Lime Blogt. Wanneer mensen op mijn blog komen via zoeksites, dan zoeken zij blijkbaar vooral naar smiley, voetbalverslag en Bart Peeters en Hannelore.
 • En als laatste, mijn top 3 van meest bekeken posts:

Dit zijn niet de enige statistieken die gegeven worden, maar voor mij wel de interessantste en de leukste. En misschien deel ik deze gegevens wel elke maand met jullie. Het is eigenlijk grellig om te zien wat je zo allemaal te weten kan komen.

En dan nu nog even een laatste oproep: Geef een reactie, al is het maar een lach, een knipoog of een zucht. Laat me weten wat je ervan denkt, wat je leuk vindt, wat je stoort. En ja, ik weet dat het moeilijk is soms want ik ben zelf ook niet zo’n commentaar geefster, maar ik doe tegenwoordig ook mijn best om bij anderen reacties achter te laten. Reacties zijn tof! En échter dan al die statistieken. 😉

Plannen Verandering

Welja, wegens het spijtige verlies bij Rupel Boom (voetbal) is mijn vriendje nu maar bij zijn ouders, en ben ik ook welkom om daar te gaan eten. Dus in plaats van een lange post over reacties, statistieken en nog van die dingen, krijgt u een korte post waarin ik gewoon even zeg dat ik ga vertrekken. Nog een goede zondagavond voor iedereen!

Geest Gegeven

Een volledige afwas van een afwasmachine dat de geest heeft gegeven plus de gewone kleine afwas met dingen die niet in het machine mogen, kruipt toch niet in je kleren. Maar samen met wat opruimen zal ik vanavond terug in een super proper huisje kunnen zitten. Dat is de doelstelling alleszins.

Sleutels

Wat zijn de sleutels naar mijn hart? Een vraag die ik mij al stelde toen ik nog in de lagere school zat. En blijkbaar kan een quiz mij daar de oplossing van geven. Na het beantwoorden van een reeks dierenvragen was dit het resultaat:


The Keys to Your Heart
1. You are attracted to good manners and elegance.

2. In love, you feel the most alive when your partner is patient and never willing to give up on you.

3. You’d like to your lover to think you are stylish and alluring.

4. You would be forced to break up with someone who was emotional, moody, and difficult to please.

5. Your ideal relationship is lasting. You want a relationship that looks to the future… one you can grow with.

6. Your risk of cheating is 100%. You are not suited for a monogamous relationship.

7. You think of marriage as something that will confine you. You are afraid of marriage.

8. In this moment, you think of love as something you thirst for. You’ll do anything for love, but you won’t fall for it easily.

What Are The Keys To Your Heart?

Een aantal reacties hierbij, want ik vind het resultaat best wel interessant.

 1. Wel, ik zeg daar in ieder geval geen nee tegen.
 2. Oh, so true!
 3. Goh, eigenlijk is dit niet helemaal waar. Ik denk er gewoon niet over na.
 4. Natuurlijk. Al die eigenschappen heb ik zelf al! Dus heb ik logischerwijs toch iemand nodig die mij kan ondersteunen en niet iemand met diezelfde moeilijke eigenschappen?
 5. Dus zit ik nu in mijn ideale relatie? TOF!
 6. OEI, da’s iets minder natuurlijk. Ik vraag mij af of dit komt doordat ik graag met een vogeltje zou praten. Het moet toch leuk zijn om te weten wat die denken? Trouwens, sorry schatje 😉
 7. Nog een sleutel naar mijn hart waarvan ik verschiet. Ok, ik ben niet zo gebrand op een huwelijk, maar of ik daar nu schrik van heb is weer een heel andere zaak.
 8. Wel, gevallen ben ik al. En veel voor de liefde doen: natuurlijk. Van de liefde kan je leven nietwaar?

Wel, zo zijn we weer wat wijzer geworden. Eindelijk is die vraag opgelost zeg. Wat een geluk!

123 Boeken Stokje

Aha, wijzer worden én tegelijkertijd een stokje toegeworpen krijgen. Danku Clopin voor beiden. En ja, ik weet het al van vanmorgen toen ik op het werk zat. Maar ik hou me eraan om niet te bloggen op het werk. Af en toe een postje lezen, tot daaraan toe. En dan ja, na ‘t werk nog even langs de apotheek en de colruyt, gevolgd door gezellig eten met mijn vriendje en nog wat helden. Zeer gezellig. Maar om terug ter zake te komen. Het stokje heeft 3 vragen:

 1. HumoReeksNeem het dichtsbijzijnde boek met minstens 123 bladzijden.
  Wel, dit is eigenlijk de reeks ‘Boek en Film’ van Humo die daar onlangs bijhoorde. Dus, bij deze kies ik het boek dat ik als volgende ga lezen en dat mee zal gaan op weekend: ‘De Toegewijde Tuinier’ van John Le Carré.
 2. Open het boek op pagina 123 en zoek de 5e zin.
  ‘Geen van beide.’
 3. Post de volgende 3 zinnen.
  ‘Dat wil zeggen: hij had een baard van minstens een dag. De stoppels waren goudkleurig. Ze vroeg hem herhaaldelijk hoe hij heette.’

Om het iets duidelijker te maken. De vraag voor de vijfde zin was: ‘Baard? Snor?’ Een boek met korte zinnen blijkbaar. Leuk. Meestal leest dat wel iets vlotter. Ik ben benieuwd welke man daar zijn naam niet wou zeggen. Een of andere minnaar? Afin, na het weekend van de 1e mei weet ik misschien al weer wat meer.

Vervolgens is het nu de bedoeling dat ik dit stokje doorgeef, maar dat wordt wel moelijk als bijna elke blog die ik lees het al over zijn (of haar) 123 boek gehad heeft. Behalve blijkbaar toch drie van mijn favoriete blogsters: Imke, Lime en Kirsten. Ik ben benieuwd wat het bij jullie zal worden.

Verrassing

Jaja, bij deze eventjes een verrassing voorbereid. Altijd leuk om te doen 🙂

FC Nerds

Wat een grap! En meer heb ik daar niet over te zeggen.

Nekka Nacht 2008

Nekka Nacht 2008Elk jaar gaan wij naar de Nekka Nacht in het Sportpaleis. Of proberen we dit toch alleszins. Het is een leuke avond met nederlandstalige nummers en gasten. Als de hoofdgast ons niet bevalt, gaan we natuurlijk niet, maar daar was dit jaar geen sprake van. Bart Peeters als hoofdgast! En dan met zijn idolen en favorieten op het podium. Zoals daar zijn: Hugo Matthysen, Ronny Mosuse, Alderliefste & Ramses Shaffy, Jan De Wilde, Axl Peleman, Raymond van het Groenewoud en Hannelore Bedert. Dit konden we dus absoluuuuut niet missen. Waarvoor dank aan de schoonmoeder die hiervoor haar feestje een week wou verzetten!

Dus, daar aangekomen, wachtend in de lange rij aan de kassa (reservaties) omdat we tickets besteld hadden. En wat een systeem zeg. Gelukkig konden we blijkbaar ook ons tickets krijgen aan de gewone kassa. Maar dit voorval was al snel vergeten. Voor een overzicht van de gasten die avond bent u hier aan het goede adres. Een hoogtepunt voor mij was toch in het begin het duet van Bart Peeters samen met Hannelore Bedert die blijkbaar de zondag tevoren al in de Zevende Dag was geweest. Kippevel! Zeker haar eigen nummer. Afin, de sfeer was gezet. De ambiance was er zeker en vast. Geen moment heb ik gedacht om naar mijn klok te zien hoe laat het al wel niet was. Bart Peeters had een enorm goede avond samengesteld.

Wij keerden tevreden terug (gratis en voor nix met de tram), alwaar we hier op’t zuid in de Gitanes nog nagenoten van de fantastische avond.

Stokjes

Veel bloggers gebruiken stokjes om dingen door te geven. Zo wordt blijkbaar op de moment het 123 book tag stokje doorgegeven dat ik eigenlijk wel leuk vind. Ik heb ook voor de leut eens doorgeklikt telkens naar diegene waarvan het stokje kwam. Zo kom je natuurlijk leuke dingen te weten over veel boeken. Ik was aangenaam verrast. Maar toch kwamen er een aantal vragen naar boven:

Wie start een stokje?

Hoe weet je dat je een stokje hebt gekregen? Wordt dit eveneens gemaild ofzo?

Ik hoop dat menig blogger mij hierop een antwoord kan geven. Alvast bedankt!

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake